Accesorii pentru femei

Cum sa faci un jartiera de mireasa cu mainile tale?

Cum sa faci un jartiera de mireasa cu mainile tale?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. tipuri
 2. Maestru de clasă în a face

În imaginea nou-născutului, totul ar trebui să fie elegant și frumos, începând de la coafură, îmbrăcat și încheind cu un atribut atât de important ca jartiera mirelui. Deși acest element al dulapului este ascuns de ochii curioși, dar la sfârșitul celebrării va fi cu siguranță în mâinile unuia dintre invitați, ar trebui să surprindă cu chicitatea și originalitatea sa. Astăzi, există o selecție uriașă de jarti pe picior, pot fi achiziționate în magazinele de mireasă, precum și coase cu propriile mâini, făcând orice idee de imaginație și de design o realitate.

tipuri

Jartiera de nunta este considerata principalul accesoriu al fiecarui mire. Acest detaliu mic și invizibil este obiectul unei atenții deosebite a oaspeților, în special a bărbaților. Potrivit tradițiilor, tânărul care va avea șansa de a deveni proprietarul jargonului capturat se va căsători în curând. Pentru a da acestui element o imagine a individualității și originalității, multe fete preferă să se facă singure. Atunci când alegeți un anumit model de jartieră, este necesar să se țină seama de faptul că, în funcție de decor și aspect, acestea pot fi:

 • Subțire. Ele sunt cea mai frecventă opțiune și sunt cele mai des folosite ca supliment la rochia volumetrică, decorate cu inserții deschise, panglici și pietre. Un jartiera subtire si o rochie scurta vor fi combinate armonios. Arată ușor, grațios și frumos subliniază forma picioarelor.
 • Wide. Ele sunt de obicei alese de sexul corect, care adora decoratiuni voluminoase. Astfel de accesorii sunt de obicei cusute din panglici de tul, dantelă și satin. Acestea sunt considerate modele clasice și se caracterizează printr-o serie de avantaje: ele sunt bine fixate (nu se îndoaie și nu se răsucesc), sunt ușor de apreciat și sunt ideale pentru orice stil de îmbrăcăminte. Dacă există un decor de dantelă în rochia miresei, atunci trebuie să vă asigurați că se combină cu tunderea garterului.
 • Dublu. Acest tip diferă de cele anterioare prin faptul că este potrivit pentru aderarea la două tradiții simultan. Unul dintre jartiere este indepartat de mire, la sarbatorire si se indreapta catre prieteni ca un suvenir, iar al doilea ("miere") ramane pe piciorul fetei inainte de nunta de nunta si serveste ca o moaie de familie. Ambele părți trebuie să fie realizate în același stil, unul fiind lat și celălalt subțire.

În plus, jartierele de nunta trebuie decorate cu decor. Accesorii originale, completate de metale prețioase, pietre sau broșe antice. Designul cu pietre, paiete, margele și dantele realizate manual sunt, de asemenea, populare. Panglicile din satin și florile artificiale, selectate în funcție de stilul de buchet de nunți, oferă un aspect frumos la jartiere.

Maestru de clasă în a face

Lace este considerat cel mai elegant și ușor material, prin urmare, este considerat a fi o opțiune ideală pentru cusut jartiere. Deoarece miresele cel mai adesea pentru nunta aleg o rochie si o lenjerie intima cu insertii de dantelă, jartiera, cusuta cu ele in acelasi stil, ii va da fata un farmec neobisnuit. Pentru a crea un decor de dantelă se recomandă utilizarea unui material moale. Veți avea nevoie, de asemenea, foarfece, bucăți de panglică din satin, pene de gâscă, pistol de lipire și fire cu un ac (în cazul în care coaserea este planificată fără o mașină de cusut). Lungimea panglicii elastice este selectată în funcție de volumul picioarelor mirelui, în acest scop se măsoară în prealabil partea sa largă.

Același proces de cusut este următorul.

 • Banda pregătită este îmbinată de-a lungul marginilor și este îndoită manual, apoi cusută pe o mașină de cusut.
 • Următorul pas este decorarea, care se poate face în diferite moduri. Folosind un pistol de lipit pe baza panglicilor de fixare a garterului sau inlocuiti-le cu alte elemente de decorare.
 • Arcul, tăiat din panglici din satin, este de asemenea atașat la bază. În ciuda faptului că culoarea principală a imaginii mireasă este albă, este recomandat să adăugați detalii de nuanță albastră sau albastră. Prin urmare, arcul este cel mai bine făcut nu alb și albastru.

Un jartieră din satin nu va arăta mai puțin original. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o bucată de panglică de satin (lungime de cel puțin 65 cm), șireturi gata (7 până la 10 cm lățime), țesătură de satin (20 × 20 cm), lână de rufe de 1 cm și bijuterii sub formă de perle, pietre și margele. Taierea se face în pași.

 • În primul rând, schițele de petale de flori viitoare se fac pe o foaie de hârtie groasă. Apoi schița este transferată pe tesatura și modelul este pregătit. Este de remarcat faptul că părțile laterale ale petalelor sunt cel mai bine tăiate în diagonală prin intercalarea firelor de pe țesătură.
 • Apoi, cu ajutorul unei lumanari aprinse, ei incep sa proceseze petalele, sunt incalzite la margini si usor tensionate cu degetele in lateral. Ca rezultat, petalele dobândesc o formă ondulată naturală. Ele sunt colectate cu grijă într-un mug, conectându-se cu cusături mici. Mijlocul fiecărei flori ar trebui să fie decorat cu un margele. Florile sunt cusute pe o panglică îngustă de dantelă pregătită, care ulterior le va ajuta să le așeze pe jartiera finită.
 • Apoi, trebuie să îndoiți panglica din satin la jumătate și să îndoiți locul fermoarului pentru a fi fier, va simplifica mai mult lucrul cu el. Lace este introdus în mijlocul panglicii pliate și cusute manual, apoi cusute cu o mașină de cusut. Din marginile benzii trebuie să vă retrageți câțiva milimetri, lăsând o sursă de alimentare pentru o gumă de îmbrăcăminte. Lungimea lui este tăiată de-a lungul piciorului, fixată cu pini și cusută manual în banda de satin.
 • Lucrările de finisare se termină cu o legătură și decorare pentru dantelă, pentru care sunt folosite flori artificiale pregătite anterior. În plus, jartiera poate fi completată cu diferite arcuri, pietre și perle. Acest lucru îi va da un farmec de farmec și har.

Desigur, dantele și satinurile sunt considerate cele mai frumoase și delicate, dar dacă mireasa are tehnici de tricotat, ea poate crea un accesoriu din fire naturale, care, pe lângă originalitate, are mai multe avantaje față de materialul sintetic și nu va provoca iritații în timpul sărbătorilor. Pentru a crea un astfel de garter, trebuie să aveți o schemă adecvată, filete groase (560 m / 100 g) și subțiri (400 m / 100 g) de nuanțe albe sau alte, cârlige cu o grosime de 0,6 până la 0,9 cm și margele.

Întrucât modelele de pe jartieră vor consta din mai multe flori, interconectate, ele trebuie mai întâi legate într-o anumită cantitate. În acest scop, se utilizează un cârlig de 0,9 și fire groase, din care se asamblează mai întâi bucle de aer (4 bucăți) și se leagă într-un inel. Apoi treceți la setul primului rând, formând din nou 3 bucle de aer. Inelul rezultat trebuie să fie împletit cu coloane (20 buc.), Efectuând croșetat de tricotat.

Pentru cel de-al doilea rând trebuie să formați câte un aer și șapte bucle normale, creând o coloană fără nakida. Ar trebui să fie în a patra buclă de la primul rând. Al treilea rând începe cu trei bucle de aer și creează zece coloane în care un șchiop este așezat peste vârfurile arcilor din rândurile anterioare. În ceea ce privește al patrulea rând, va exista doar o singură croșetare, cu bucle de aer alternante. Rezultatul va fi o floare frumoasa pentru un jartiera de nunta, tipul de care ar trebui sa fie legat de astfel de articole 12 buc.

În plus, va trebui, de asemenea, să tricot o rețea deschisă de fire subțiri, în care în primele bucle făcute sunt coloane crosetate, apoi cinci bucle de aer și din nou o coloană. Prin această tehnică, întreaga gamă de jartiere este tricotată. Apoi, florile sunt țesute în plasă, formând o compoziție solidă și se continuă încă alte trei astfel de rânduri. Deasupra arcurilor lor ar trebui să crească numărul de bucle până la opt și să se tese mari margele sau margele. Puteți, de asemenea, să decorați cu perle întregul perimetru al accesoriului, turnând elemente de sus în jos.

Cum sa faci un jartiera de nunta cu mainile tale, vezi video de mai jos.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații