Coaserea și decorarea hainei

Bluza cu umeri de bluză: model și croitorie

Bluza cu umeri de bluză: model și croitorie

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Ce material să alegeți?
 2. Coaseți modelul deschis cu butucul
 3. Modele bluze fără mâneci
 4. Model cu mâneci
 5. Straight flushed bluza

O bluză cu buzunar pe umeri este din nou la modă. Decorul luxuriant și va fi punctul culminant al imaginii fetelor, care vor atrage atenția tuturor celor din jurul lor. Designerii modelează bluza după cum doriți. Aceasta poate fi o bluză cu un baston, care este cusut în centrul raftului.

O bluză cu buzunar pe umeri arată foarte sexy și seducătoare. Puteți coase o curea pe produs. În acest caz, tăierea este o combinație acceptabilă de piese din 2 materiale: o curea și o curea de balet - o țesătură de contrast, un raft, o spate și un manșon - țesătura principală.

Ce material să alegeți?

În magazin puteți cumpăra o bucată de mătase, sifon, satin, bumbac, in. Fiecare țesătură este uimitoare pentru proprietățile și aspectul ei.

Atlas va face modelul elegant și încântător. Nu este fierbinte vara si cald in racoare. Mătasea și sifonul curg cu ușurință și oferă viitorului produs un aspect uimitor.

mătase Se rupe repede: trebuie procesat pe overlock.

Bumbac in au o bună higroscopicitate. Bumbacul este predispus la contracție în timpul spălării, astfel încât o bucată de țesătură ar trebui să fie luată în vederea acestui neajuns. Materialul este ales orice culoare și model.

Coaseți modelul deschis cu butucul

Cum de a coase un plus frumos la pantaloni scurți sau blugi? Pentru a coase o bluză luați modelul gata.

Modelul arată astfel. Lungimea bluzei poate fi luată la discreția dvs. După cum puteți vedea în modelele de desen, totul este destul de simplu. Modelele de construcție și tăierea seamănă cu lecțiile de matematică și de lucrări.

Următoarele etape de fabricare a produsului:

 • Coaseți părțile laterale ale produsului, lăsând loc pentru braț. Deschideți secțiunile laterale cu o cusătură zig-zag.
 • Două brațe trebuie să fie închise într-unul din următoarele moduri: poate fi o conductă, un suport oblic sau o cusătură specială de prelucrare care este prezentă pe mașina de cusut.
 • Secțiunea de bias se taie din același materialdin care produsul este cusut. Lățimea sa este de 3 cm, lungimea - măsurarea a 2 brațe. Tăiați banda trebuie să fie la un unghi de 45 de grade. Încă îl puteți cumpăra în magazin.

Este important ca aceasta să fie cât mai aproape de culoarea produsului. Acest lucru va ajuta la evitarea problemelor legate de spălarea țesăturilor în timpul spălării. Produsul va fi frumos și fără colorare după spălarea repetată.

Pașii următori:

 • Conducta este trasă pe armă și cusute în interiorul produsului. Latimea fetei este de 3 cm. In interiorul bluzei, fata poate fi cusuta cu cusaturi ascunse.
 • În continuare trebuie să pregătiți o navetă. Așezați partea inferioară a elementului decorativ de pe mașină cu o cusătură în tiv cu o tăietură închisă. Pe a doua parte, așezați două linii paralele (fără baraje) cu cea mai largă cusătură a mașinii. Volan prisboro lățimea vârfului bluzei. De ce avem nevoie de o astfel de pregătire a finisajului? În forma finită, va avea un ansamblu superb.
 • Fleece pentru a mătură o bluză de sus și cusatura. Partea greșită a piesei trebuie să se afle pe partea frontală a produsului.

Operațiunile finale de cusut vor fi:

 1. Tăiați o bară de 3 - 5 cm. Lățimea lamelelor pentru a se potrivi cu lățimea gumei. Lungimea este egală cu lungimea vârfului bluzei.
 2. În primul rând, de la barul de care aveți nevoie faceți o gaură pentru gumă. Poate fi procesată pe o mașină de cusut cu picioruș special pentru a realiza bucle. Tăiați foarfecele sau ștanța de manichiură tăiate finisate.
 3. Bara se îndoaie și se duce la produs. Plank coase pe masina. Introduceți guma în bară și ajustați lungimea.
 4. Hem în jos produse.

Modele bluze fără mâneci

Bocancul de pe bluză este atât de frumos încât poate să decoreze bluza așa cum le place. De exemplu, coaseți o navetă de-a lungul unei linii oblice de-a lungul întregii cămăși. Elementul decorativ captează cele două părți ale raftului. În fotografie poți vedea că va fi o cămașă clasică de birou cu guler răsucite fără mâneci.

Pe modelul cămășii finite trebuie să faceți niște modificări:

 1. Trebuie să adânciți brațul.
 2. Pe partea laterală a spatelui și a rafturilor de pe marginea inferioară, retrageți 1,5-2 cm și trageți o nouă brază. Deschideți cămășile puțin. Perioada de valabilitate trebuie să fie tăiată fără tăiere de-a lungul liniei de fixare.
 3. Închiderea butonului trebuie efectuată pe curea.

Să construim o navetă. Decorul are cozi frumoase. Trebuie să fie sculptată într-o spirală. Partea poate avea lățimi diferite. Totul depinde de dorința bluzei hostess. Aici este recomandat să o tăiați mai întâi pe hârtie, să o tăiați și să o atașați la produsul viitor.

Cu cât produsul este încercat mai des la o anumită etapă de coasere, cu atât mai bine. Produsul finit nu va avea defecte. Un exemplu de construire a unui shuttlecock este următoarea fotografie.

Model cu mâneci

Pe baza modelului unei bluze fără guler, puteți coase o bluză cu un baston pe umăr.

Schimbările modelului vor fi după cum urmează:

 • Lungimea umărului este împărțită în două segmente egale.
 • Pe linia care trece prin marginea inferioară a brațului pentru a amâna următoarele segmente - 15 cm, 11 cm.
 • Punctele obținute sunt conectate printr-o linie.
 • Tăiați raftul de-a lungul liniei.

Transportul este cusut într-o singură cusătură atunci când asamblați rafturile.

Straight flushed bluza

O altă idee de design. Baza modelului este o bluză cu mânecă scurtă fără guler. În jurul mijlocului brațului să țineți o linie orizontală la mijlocul raftului. Buzunarul cu buzunar gata va fi ținut la piept și la mânecile lungi.

Aceasta este o continuare a bluzei propuse anterior.

Cea de-a doua versiune a îmbrăcămintei este potrivită pentru crearea de imagini de neegalat pentru lucru, o întâlnire sau o recepție solemnă. Decorul frumos va da farmec imaginii.

Există mai multe moduri de a modela bluza de mai sus.

Pentru modelul unei bluze cu mâneca fără buzunar puteți construi un desen al manșonului (modelul este luat deasupra bluzei).

Desenul va necesita două măsurători:

 • Sleeve Length Aplicați o bandă de măsurare de bandă pe umăr, apoi banda se duce la nivelul periei.
 • Lungimea armelor Merk trebuie să scoateți rafturile din desen.
 • Lungimea mânecii Este egal cu jumătatea de prindere a mâinii. Dar! Este necesar să se adauge la această lungime lungimea intrării libere a mâinii. Toate aceste măsurători pot fi luate la discreția dvs., ținând cont de introducerea unei benzi de cauciuc pe marginea manșonului.

Desenul ar trebui să arate așa (vezi fotografia de mai jos). În aparență, modelul cu maneci seamănă cu o jumătate de trapez. Manșoanele de tăiere se află în mijlocul materialului selectat.

Pentru a sculpta o bluză cu mâneci, trebuie să știți dimensiunea. Găsiți modele gata făcute în revistele de modă și cusați-le, respectând liniile directoare generale. Un exemplu de bluză cu model de flounce este prezentat în fotografie.

Stil de bluză cu flounce - o idee interesantă pentru fetele cu o talie subțire. Dacă fetele respectă exact instrucțiunile noastre, atunci până la vară, puteți să vă surprindeți toți prietenii cu haine noi. O bluză cu mâneci este o opțiune pentru vreme rece.

În banca purtătorilor de acuri o altă clasă de masterat în coaserea bluzelor cu un baston pe umeri.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații