blugi

Cum sa furi blugi?

Cum sa furi blugi?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Trebuie să-mi călăuzez blugi?
 2. Tehnica de călcat
 3. Cum să batigi corect blugi
 4. Blugi de călcat cu decorațiuni
 5. Cum de a reduce numărul de mâneci

Jeansul este ferm stabilit in viata noastra si astazi pare dificil sa faci fara ei. În această rochie merg pe o plimbare și de muncă, de călătorie și de odihnă. Popularitatea acestor pantaloni este pe deplin justificată. Jeansul face o varietate de a-și crea imaginea, îi plac copiii și adulții, bărbații și femeile. Aceste pantaloni sunt întotdeauna în conformitate cu tendințele modei. Cu grija potrivita, pot dura destul de mult timp.

Trebuie să-mi călăuzez blugi?

Din anumite motive, mulți cred că blugi nu pot fi niciodată ironizați. Și le poartă în fiecare zi. Dar dacă vreți să arătați bine, călcarea trebuie să fie constantă. Unii oameni cred că după spălare este suficient să scutureți pantalonii umedi, astfel încât aceștia să aibă un aspect pompos. De fapt, este inutil, un material atât de dens ca blugi, chiar și după tremurat, nu va fi capabil să netezească bine. Inevitabil se îndoaie forma, iar faldurile duc la faptul că firele încep să se uzeze foarte mult în locurile de încovoiere, iar țesătura se estompează rapid.

Prin urmare, blugi după spălare ar trebui să fie întotdeauna călcat. Ulterior, călcarea periodică pentru a menține un aspect elegant.

Tehnica de călcat

Pentru a nu forma nereguli, Este necesar să călcați blugi cu un fier cald, respectând anumite reguli.

 • Puteți călca numai pantaloni umedi. Dacă materialul este foarte uscat, acesta trebuie umezit cu un pulverizator. Lichidul este pulverizat uniform pe suprafața pantalonilor, în special pe locurile prea înțepenite sau grele.
 • În absența unui pistol de pulverizare, puteți călări blugi prin tifon. Trebuie să fie umezit, răspândit pe suprafața materialului, apoi să țineți fierul. Pentru a face față cu mici crease va ajuta modul "Steam".
 • Pentru a nu răni fibrele faciale, călcarea ar trebui să aibă loc pe partea greșită. Dacă începeți să vă călcați partea din față, țesătura va începe să strălucească și să strălucească.
 • Înainte de călcarea pantalonii trebuie să iasă. Este necesar să începeți să călcați pantaloni din cusături, stabilind o condiție de temperatură scăzută. Cusăturile sunt de obicei făcute din caprină. La temperaturi ridicate, kapronul se poate topi pur și simplu.
 • Temperatura normală pentru călcarea denimului este în intervalul de 140-190 de grade. De mare importanță este grosimea materialului, densitatea acestuia.
 • Când cusăturile de pe fiecare parte sunt bine călcate, pantalonii trebuie îndreptați și călcați toate resturile de țesături.
 • Uneori, un șablon poate rămâne în zona buzunarului datorită densității ridicate a țesăturii. Pentru a evita acest lucru, trebuie să vă puneți în buzunar, de exemplu, o batistă. De obicei, o astfel de acțiune dă rezultatul - după călcare, nu există urme în zona buzunarului.
 • Niciodată nu fac săgeți pe blugi. Ele ar trebui să fie doar pe pantaloni de pânză. Săgețile realizate pe blugi sunt considerate o expresie a gustului nepotrivit și ignorarea îmbrăcăminții.
 • Pantalonii după călcare ar trebui să se usuce puțin. Ele sunt atârnate pe o frânghie, așezată pe orice suprafață plană.

Unii oameni, când se grăbesc, își pun pantalonii care nu au fost complet uscați. În cazurile cu blugi, acest lucru nu este necesar. Rezultatul poate fi o pierdere de formă. Umflături urate apar pe astfel de pantaloni pentru genunchi.

Cum să batigi corect blugi

"Ripped" blugi sunt mai mult de un sezon în moda de tineret. Uneori numărul de găuri este chiar dificil de numărat.

Cele mai elegante blugi sunt considerate a avea genunchi deschis, materialul fiind rupt la șolduri.

Pentru a păstra acest design elegant, blugi "sfâșiat" necesită și o călcare adecvată.

Pentru spălarea acestor lucruri este interzisă utilizarea mașinii de spălat. Poate transforma aceste pantaloni într-o cârpă zdruncinată. Potrivit numai pentru spălarea mâinilor. Dacă există o nevoie urgentă, precum și o scurtă perioadă de timp, înainte de a trimite "cârpa" la mașina de spălat, blugi sunt înfășurate într-o pungă de țesături subțiri.

Dacă spălarea se va face manual, pantalonii trebuie să fie preîncălziți. Apoi ele sunt netezite după fierbere, îndreptați, închideți pentru a se usca. "Ripped" blugi necesită o abordare delicată, mai ales atunci când călcați. Cusături cu atenție, toate zonele plate. Mai mult decât atât, operațiunea trebuie efectuată în mod obligatoriu prin aplicarea de tifon umed. Pentru a împiedica apariția imprimărilor pe spatele găurilor făcute în față, călcarea ar trebui făcută folosind o placă de călcat.

Fiecare picior este pus pe partea înclinată, care este special concepută pentru călcarea bună.

Maeștrii nu recomandă călcarea fibrelor de pantaloni "rupți". Dacă au dobândit un aspect fără formă, trebuie să le stropiți puțin cu apă, să le lăsați bine, să le dați o poziție diferită și să lăsați să se usuce.

Blugi de călcat cu decorațiuni

Jeansul a fost întotdeauna considerat haine de lucru. Timpul a trecut, totul sa schimbat. Pentru a face blugi de femei mai confortabili și mai "doamnelor" sau copiilor, au început să decoreze:

 • strasuri;
 • margele;
 • broderie;
 • paiete.
strasuri
broderie
beteală
margele

Firește, lovirea acestor pantaloni este mult mai dificilă decât blugi obișnuiți. Dacă au o mulțime de elemente decorative, puteți face fără călcat. Pentru a face acest lucru, utilizați un generator special de abur. El este capabil să ofere materialului aspectul său original.

Este necesară o îngrijire deosebită pentru a alimenta decalcomanii găsiți pe hainele copiilor. Este strict interzis să le încălziți, deoarece se vor deteriora. Destul după spălare le îndreptați ușor.

Cum de a reduce numărul de mâneci

În conformitate cu recomandările producătorilor de haine de modă denim, pantalonii nu trebuie să fie călcați adesea. Acest lucru poate provoca riduri, care vor arăta foarte urât.

După spălare pentru a scăpa de apă, trebuie doar să le atârnați pe o frânghie și să așteptați până când se scurg complet. Pentru a reduce numărul de mâneci dintr-un singur produs, sunt necesare mai multe etape de proces.

 • În primul rând, fermoar, butoane și butoane sunt fixate pe pantaloni. Apoi sunt transformate și apoi trimise la mașina de spălat. Numai blugi se spală. Alte lucruri trebuie să lipsească.
 • Aparatul este setat la modul delicat. Puteți spala acești blugi cu mâna. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de săpun de rufe și detergent de rufe, în care nu există componente de albire.
 • În secolul trecut, fanii au reușit să-și spele blugi fără a le elimina. Dandies crede că, ca urmare a unui astfel de "spălare", pantalonii nu pot sta jos.
 • Blugi spalat trebuie să fie comprimat cu atenție. Răsturnarea lor ca o închidere obișnuită este strict interzisă. Este suficient să vă închideți pantalonii pe o frânghie în baie și apa se va scurge. Trebuie doar să așteptați un pic.
 • Înainte de a trimite blugi să se usuce, trebuie să le trageți în lungime, precum și în lățime. Faptul este că, după spălare, acest material se situează puțin.
 • Uscarea trebuie să aibă loc pe stradă sau într-o zonă ventilată. În plus, blugi ar trebui să fie într-o poziție strict orizontală. Pentru a face acest lucru, pantaloni ușor întins pe orice suprafață plană.
 • Desigur, respectarea regulilor de mai sus va contribui la obținerea unui efect pozitiv. Dacă îmbrăcați în mod corect îmbrăcămintea de denim, viața sa crește semnificativ.

Experiența practică a demonstrat că îmbrăcămintea denim nu poate fi curățată.

În timpul fabricării pantalonilor, materialul este supus digestiei. Acest proces implică mai multe substanțe chimice speciale.În procesul de curățare chimică produse începe o reacție, rezultatul că nimeni nu poate prezice, dar aspectul frumos va fi rasfatat, asta este sigur.

Din cele de mai sus, putem concluziona că călcarea este posibilă, dar trebuie să respectați toate regulile.

Vedeți un videoclip master despre călcarea blugi în următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații