Stiluri și modele de rochii

Șal de rochie - potrivire simplă și originalitate

Șal de rochie - potrivire simplă și originalitate

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. avantaje
 2. moda
 3. lungime
 4. Șaluri de mătase
 5. De la Pavloposadsky
 6. Cum sa faci
 7. Cum de a lega

Nu este un secret că imaginea unei femei moderne ar trebui să fie luminată și individuală. Încă din zilele URSS, femeile la modă au învățat să creeze rochii unice din șaluri. Motivul pentru aceasta era lipsa de rochii frumoase. Inițial, eșarfele erau pur și simplu îmbinate într-un anumit mod, creând astfel o oarecare particularitate. Mai târziu, eșarfe colorate au început să taie și să coasă de la aceste rochii reale trendy.

avantaje

 1. O varietate de culori vă permite să alegeți tinuta pentru orice eveniment - de la viața de zi cu zi la orice festivitate.
 2. Prezența în dulap a unei rochii din eșarfe - un indicator al bunului gust și evidențierea individualității lor.
 3. În fabricarea de eșarfe există numai țesături naturale. Este bumbac, mătase și lână.
 4. Posibilitatea de combinare cu alte materiale.
 5. Incredibilitatea ușurinței materialelor.
 6. Ușurința de auto-croitorie.
 7. Buget, dar versiunea frumoasă a rochiei.

moda

Prezența de imprimări strălucitoare, motive florale în rochii de la eșarfe face uzură de zi cu zi și formală unic și colorat.

Rochii au de obicei o tăietură simplă. Acest lucru este legat nu numai de culori, ci și de dimensiunea eșarfei.

Din țesături ușoare:

 • sundresses pe chingi sau cu un braț american;
 • rochii, tunici;
 • cazuri;
 • rochie trapezoidală.

Șalurile calde de lână sunt relevante în vreme rece și, prin urmare, rochiile drepte sau A-silueta sunt închise. Ele sunt decorate cu gulere, pliuri strânse, mâneci-felinare, precum și mâneci lungi sau libere.

lungime

Dacă într-o rochie tăiată dintr-o eșarfă există restricții mici, atunci nu se aplică lungimii. Cu cât este mai mare perimetrul eșarfei, cu atât mai mult va fi rochia.

Există o mulțime de opțiuni pentru a crea imaginea dorită: un costum mini va prezenta ochi frumoși la ochi, o rochie de genunchi va scoate în evidență modestia în natură și o lungime maximă va da eleganță.

Șaluri de mătase

Mătase colorată și irizată - cel mai bun material de vară pentru a vă simți liber și sexy.

Acesta din urmă este realizat datorită spatelui deschis, a umărurilor goale, a fustei asimetrice și a clivării profunde.

Se crede că rochii din eșarfe de mătase, derivate din capace de vară - pareo. Se potrivesc perfect și arata grozav.

De la Pavloposadsky

Șalurile Pavloposadskiye sunt întotdeauna topice și clasice. Șalurile Pavloposadsky sunt decorate cu motive colorate tipărite și ornamente florale.

Maeștrii din industria păturilor din Pavloposad încă încântau după modelele lor originale. Ele sunt în mod constant modernizate, dar, totuși, ele păstrează în sine tradiții stilistice. Fundalul este adesea realizat în negru, roșu, albastru închis și alb.

Modelele de la șalurile Pavloposad sunt cele mai complexe variante ale rochiei.

Densitatea și dimensiunea mare a eșarfelor vă permit să inventați modele complexe și să le aduceți la viață.

Precizia modelului este o componentă importantă a muncii grele a călugăritei la tinuta.

Nu poți purta o asemenea rochie pe plajă, dar pentru o sărbătoare de seară este ideală.

Rochiile lungi și scurte A-line sunt de asemenea potrivite pentru diverse fotografii tematice.

Un sortiment de rochii de textura luminos colorata in stilul "a la Russ" va va permite sa aratati diferit la tinutele din viata de zi cu zi.

Cum sa faci

Vrei o rochie unică de vară făcută din șaluri? Încercați să coaseți-vă singur. Nu vă provoacă prea multe dificultăți și costuri fabuloase.

Ce este necesar? O pereche de eșarfe la gust și unelte pentru coasere. Nu este nevoie să aveți abilități speciale de cusut.

Pentru a coase o rochie de vara simpla de la eșarfe, trebuie să se așeze doar câteva linii de-a lungul umerilor și de-a lungul liniei de pe fiecare parte. Cel mai important lucru este că această rochie va deveni un lucru exclusiv în garderobă.

Cum de a lega

Dacă nu doriți să recurgeți la metoda de cusut, puteți face o rochie de vară prin fixarea eșarfei cu noduri. Da, sunt noduri! Și această metodă este, de asemenea, foarte fiabilă și originală. De exemplu, rolați o batistă în jurul corpului și vârfurile sale se leagă ușor sub piept.

De fapt, există o mulțime de opțiuni, care sunt potrivite pentru vara pareo și sundress plajă.

Indiferent dacă cumpărați o rochie gata făcută sau creați o mână de șaluri de stil popular cu mâinile dvs., o rochie luxuriantă modernă sau o sirenă cu un tren, luminozitatea și textura neobișnuită a materialului vor face lucrurile noi pe care le purtam în fiecare zi sau purtați cazuri.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații