Stiluri și modele de rochii

Rochie cu mâneci de lilieci - inspirată de Japonia

Bat Rochie de mânecă - inspirată de Japonia

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Sleeve Caracteristici
 2. Cine este potrivit?
 3. tricotat
 4. tricotat
 5. lungime
 6. Sfaturi pentru alegere
 7. Ce sa poarte?

Primele rochii de tip bat au apărut în dulapurile femeilor fashioniste din Europa în anii '40 ai secolului al XX-lea. Baza pentru crearea lor a luat kimono japonez. Asemenea aparate au devenit populare în special în anii '80. Ele au fost distins printr-un top larg și o fustă bine fixată, ceea ce face foarte confortabil să poarte rochii de acest stil. În zilele noastre, aceste rochii sunt din nou la modă.

Asemenea tinute sunt cusute atât din țesături luminoase, cât și din materiale mai calde și mai dense. Decupajul rochiei de bat este cel mai adesea rotund sau cu barca. Rochii de seară de acest stil au de multe ori un decolte destul de sincer, iar unele modele atrag un decolteu scăzut.

Sleeve Caracteristici

Punctul culminant al rochiilor de bat este un manșon neobișnuit. Deoarece este similară cu aripile unui liliac, acest lucru a provocat apariția numelui acestui stil. Lungimea mânecilor de diferite modele de rochițe "bat" este diferită. Puteți găsi atât mâneci lungi, cât și mâneci cu trei sferturi. Există rochiile cu mâneci pe manșete, precum și cu fante pe mâneci, expunând mâinile.

Cine este potrivit?

 • Această rochie arată grozav pe o fată cu o figură asemănătoare unui triunghi inversat. Într-o astfel de rochie, puteți ascunde umerii largi și defectele mâinilor, accentuând în același timp șoldurile subțiri.
 • Acest stil este recomandat pentru frumusețile cu figura "dreptunghiulară", deoarece tăierea rochiei de bâtă va ascunde o talie largă.
 • Fetele mici dintr-o astfel de rochie vor arăta chiar mai mici, astfel încât acestea ar trebui să poarte doar tocuri înalte cu o rochie de bat.
 • Bruneturile sunt recomandate să aleagă pentru ei înșiși o rochie de acest stil în culoarea neagră sau în nuanțe strălucitoare, iar pentru fetele cu părul de balet - produse de tonuri mai moi și mai proaspete. Frumusețea roșcată nu este recomandată să poarte o rochie de liliac maro sau portocaliu.

tricotat

Stilul de rochie "bat", care este fabricat din țesătură tricotată, poate fi folosit ca îmbrăcăminte pentru casă. În același timp, arată destul de extravagant și elegant.

De asemenea, pentru uzul de zi cu zi, fetele moderne aleg rochii tricotate. Aceste costume diferă în funcție de lungimea culorilor mini, monocromatice și fusta îngustă.

tricotat

Rochia "bat" de mașină sau de tricotat mână favorabil subliniază avantajele unei figuri subțire. Partea superioară a unei astfel de rochii poate fi reprezentată de un gât sau de un neckline asimetric pe un umăr. De asemenea, există rochițe și modele cu volum "guler".

lungime

lung

Glezna modelele de lungime sunt relativ rare. Ele sunt alese de femeile care vor să ascundă defectele din partea inferioară a figurii. De asemenea, o tinuta lunga poate fi prezentata ca o rochie de mireasa. Completându-și coafura înaltă, mireasa va atrage atenția asupra umerilor și gâtului.

midi

Aceste rochii sunt de lungime până la genunchi sau ușor mai mici (până la mijlocul picioarelor). Rochii de balet cu lungime medie sunt stricte și solide (sunt potrivite pentru birou) sau cu un decor luminos de țesături elegante (puteți merge la o petrecere într-o asemenea rochie).

scurt

Aceste rochii de stil bat sunt cele mai comune. Ele sunt alese ca un costum de cocktail, și pentru utilizarea de zi cu zi. Rochii scurte din țesături elegante pot avea un neckline adânc și un spate deschis.Acest stil arată frumos atunci când este făcut din mătase sau sifon, iar modele practice sunt cusute zilnic din vâscoză sau tricotaje.

Sfaturi pentru alegere

Fetele pline trebuie să ia o rochie de acest stil foarte atent. Dacă șoldurile sunt mari, puteți alege un model lung în care partea inferioară este liberă. De asemenea, merită să vă uitați la produsul cu culori mai întunecate din partea inferioară. Dar frumusețile subțire recomandă modele scurte de "bat" care pot accentua frumusețea și eleganța picioarelor.

Ce sa poarte?

 • O tinuta scurta poate fi purtata cu blugi sau jambiere stranse.
 • Ca o îmbrăcăminte exterioară pentru o astfel de rochie, poți purta o jachetă de piele scurtă, o haină cașmiră sau o jachetă lungă.

accesorii

O alegere bună pentru o rochie de acest stil va fi bijuterii lungi în jurul gâtului, de exemplu, margele, colier sau lanț. Ei pot, de asemenea, ridica cercei lungi, iar daca maneca este scurtata, atunci bratari mari.

Unele modele completează centura elegantă subțire. Poate fi purtat la talie și puțin mai jos (la șolduri).

pantofi

Cel mai bine este să purtați pantofi care au tocuri destul de înalte la rochia de lilieci. În cazul în care fata este subțire și înaltă, utilizarea pantofilor pe platformă sau pantofi de balet este de asemenea permisă. Cu rochii scurte de un astfel de stil, cizmele înalte arata bine, iar cu cele lungi - cizme de glezna.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații