pantofi

Cum să întindeți pantofii de piele de căprioară?

Cum să întindeți pantofii de piele de căprioară?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Alegeți și utilizați întinzătorul de spumă
 2. Pot folosi bere?
 3. Rezervați în congelator
 4. Alte căi

Pantofii din piele naturală arată mereu elegant, feminin și spectaculos. De obicei, piele se întinde pe cont propriu în timpul procesului de purtare, deoarece acest material este moale și maleabil. Deseori, în timpul montării în magazin, nu ne simțim nici un disconfort, însă, când vine vorba de uzura obișnuită, se pare că pantofii sunt prea strânși sau frecați. Această situație poate fi ușor rezolvată dacă se utilizează metodele discutate mai jos. Principalul lucru pe care chenarul era natural.

Alegeți și utilizați întinzătorul de spumă

Pentru a întinde pantofii de piele de căprioară, există spray-uri speciale și toroane de spumă care pot fi folosite acasă. Acestea pot fi achiziționate de la orice magazin de pantofi. Tehnologia de utilizare poate varia, în funcție de producător, însă etapele de bază în sine sunt foarte simple și simple.

 1. Aplicați suma necesară de fonduri pentru un tampon de bumbac și tratați locul care freacă exteriorul. Aplicarea posibilă a interiorului pantofului.
 2. Purtați șosete și pantofi timp de 30-40 de minute sau strâns pentru a le umple cu hârtie. Hârtia de ziar nu este recomandată, deoarece va picta încălțămintea din interior.

  Cu ajutorul unor unelte speciale, pielea se întindea destul de repede. Această metodă este potrivită pentru cei care doresc să crească lățimea pantofilor de piele de căprioară.

  Dacă aveți nevoie să întindeți glezna pentru încălțăminte, spătarul de spumă va funcționa, de asemenea:

  • ar trebui să deschidă piciorul;
  • procesați instrumentul;
  • acoperiți cu o cârpă și fier.

  Pot folosi bere?

  Această metodă poate părea ciudată pentru mulți, dar astăzi berea este folosită nu doar ca băutură. Această metodă poate fi aplicată pentru a întinde pantofii de piele de piele.

  Pentru a face acest lucru, va trebui să distribuiți berea în interiorul cizmei sau al cizmei (asigurați-vă că păstrați lichidul în exterior, în acest caz acoperirea se poate deteriora) și purtați câteva zile până când se evaporă și mirosul dispare.

  Alegeți o bere mai bună decât soiurile ușoare, acestea nu vor lăsa pete neplăcute.

  Rezervați în congelator

  O altă metodă ușor extremă de a întinde pantofii de piele de piele presupune plasarea acesteia într-un loc foarte rece, de exemplu, în congelator.

  Procesul de procesare este după cum urmează.

  1. Puneți sacul în pantof și turnați apă în el. Este necesar ca apa să fie distribuită pe tot parcursul volumului de încălțăminte.
  2. Lăsați pantofii în congelator timp de 8-9 ore, puteți peste noapte. Suediul se va întinde din cauza faptului că, în procesul de congelare, apa se va transforma în gheață, va crește volumul și va ocupa mai mult spațiu.
  3. Pentru a scoate geanta din portbagaj, trebuie să lăsați gheața să se topească puțin și să scadă volumul. În caz contrar, încălțămintea din interior se va deteriora.
  4. Lăsați pantofii să se usuce complet.
  5. Dacă efectul a fost insuficient, puteți repeta congelarea din nou.

  Alte căi

  Astăzi, puteți folosi sute de moduri diferite prin care puteți întinde pantofii în lungime, lățime sau chiar puteți face o dimensiune mai mare. Vă oferim o listă cu cele mai convenabile și eficiente metode.

  • Similar cu versiunea anterioară a pachetului și a apei este metoda cu o sticlă. Esența metodei este că, în loc de un pachet nesigur, se folosește o sticlă de apă de jumătate de litru. Ar trebui, de asemenea, să fie plasat într-un pantof și lăsat peste noapte (7-8 ore) în congelator. Dacă încălțămintea este încă strânsă în degete, puteți repeta din nou procedura.
  • În loc de o sticlă și o pungă, baloane gonflabile sunt folosite în același mod.
  • Cu ajutorul alcoolului, puteți, de asemenea, întinde pantofi de piele de căprioară.Este necesar să se umezească încălțămintea cu alcool sau vodcă în raport cu apă 1: 2 din interior, pus pe un deget de la picior și du-te pentru câteva ore în apartament. Dacă există durere puternică, puteți merge în pantofi timp de 10-15 minute cu pauze lungi. Când sunteți mulțumit de rezultat, pantofii trebuie să fie bine uscați și difuzați. Desigur, această metodă nu poate fi numită foarte repede, dar o puteți folosi dacă nu aveți nevoie să vă întindeți pantofii într-o perioadă scurtă de timp. În nici un caz nu trebuie lăsat vodca sau alcoolul să cadă pe partea exterioară a suedei, deoarece acestea pot provoca pete care sunt foarte greu de îndepărtat. În plus, această metodă nu este adecvată pentru întinderea colțurilor ascuțite în pantofi și pantofi.
  • O metodă destul de bine cunoscută și veche utilizează hârtia umedă. Pentru a face acest lucru, umezi ușor hârtia, strângeți-o bine și introduceți ferm în pantofi. Principalul lucru este să vă asigurați că nu există multă umiditate. Datorită pantofilor de piele de căprioară, pantofii își pot pierde prezentabilitatea, iar talpa, în general, poate fi dezlegată. Nu uscați pantofii lângă o baterie fierbinte sau la soare, deoarece suprafața se poate deteriora. Hârtia umedă va întinde puțin pantofii în volum.
  • Metoda de întindere a pantofilor cu cereale nu poate fi numită cea mai reușită, dar există, deci ar trebui să spuneți despre ea. Într-o cizmă sau un pantof, trebuie să toargeți cereale măcinate fin (fire, fulgi de ovăz sau grâu) și turnați puțină apă peste ea. Crupa absoarbe umezeala, umfla si taie pantofii. După câteva ore de întindere, trebuie să îndepărtați cu grijă grăsimile și să lăsați pantofii să se usuce în aer liber.
  • Săpun, parafină sau glicerină sunt, de asemenea, folosite pentru a întinde pantofii de piele de căprioară. Este necesar să frecați cizmele din interior cu săpun, glicerină sau o bucată de lumânare și să le purtați. Esența metodei constă în faptul că pantoful devine "alunecos", este mai ușor de purtat și mai puțin frecat. După ce pantofii sunt întinși, trebuie să îndepărtați resturile substanței cu un șervețel. Când utilizați această metodă, trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că ciorapii sau șosetele în timpul purtării pantofilor se vor murdări.
  • Puteți întinde pantofii și utilizați abur. Această metodă este potrivită pentru încălțămintea din orice anotimp. Pentru a face acest lucru, păstrați încălțămintea peste abur până se încălzește și se umezește puțin. După aceea, trebuie să mergeți în ele în șosete groase pentru câteva ore. Nu permiteți umezirea puternică a încălțămintei.
  • Pentru a întinde topurile, puteți folosi oțet. Pentru a face acest lucru, o soluție slabă de oțet este aplicată pe partea interioară a arborelui. Materialul va deveni mai pliabil și va fi posibil să-l întindeți cu mâinile sau pur și simplu să mergeți în cizme în jurul apartamentului pentru câteva ore.
  • Dacă nu doriți să utilizați metode prea complicate și pantofii de piele de căprioară sunt prea strânși, puteți pur și simplu să puneți pe o șosete de bumbac umed și să mergeți în adidași, pantofi sau pantofi strâmți pentru câteva ore în apartament. De la stretch de umezeală și după mai multe proceduri, în general, poate crește cu o mărime.
  • Un alt mod cu o șosete implică întinderea cămășii cu căldură. Pentru a face acest lucru, trebuie să încălziți o șosetă groasă, cu un uscător de păr sau fier, scoateți-o și pantofii care sunt prea strânși și mergeți într-un apartament pentru câteva ore.
  • Metoda care folosește tampoane speciale - cea mai radicală. Bineînțeles, aproape fiecare shoemaker are o astfel de mașină. Dar puteți achiziționa o versiune simplificată a pantofilor și puteți întinde pantofii, mai ales că sunt reutilizabile. Ideea este că mecanismul special întinde treptat și ușor materialul. Cu toate acestea, această metodă ar trebui abordată numai dacă sunteți absolut încrezători în abilitățile dvs., pentru a nu strica noile pantofi.

  Pentru a călători pantofi servit pentru o lungă perioadă de timp și nu a pierdut aspectul ei, trebuie să aveți grijă în mod constant după ea.

  • Suede nu-i place vremea umedă și temperaturi ridicate (peste 30 de grade), astfel încât să nu poată pantofi astfel de cizme sau adidași în vreme ploioasă sau caldă.Petele sau pielea se pot sparge.
  • Pantofii din piele se recomandă curățarea imediat după ce au ieșit de pe stradă. Pentru a face acest lucru, utilizați perii speciale (metal și silicon), bureți moi sau șervețele fără scame. Este imposibil să se usuce astfel de încălțăminte lângă baterie sau la soare. Trebuie să lăsăm să o uscăm în aer proaspăt. După uscare, încălțămintea este tratată cu o cremă sau un spray special pentru acest material.
  • Dacă pantofii de piele de piele se freacă sau își pierd culoarea originală, îl puteți restabili. Puteți folosi vopseaua cu pulverizare pentru a se potrivi cu culoarea pantofului sau pentru a lua o culoare incoloră care va masca zgârieturile și scuff-urile și va oferi pantofului un aspect nou. Dacă nu există instrumente speciale la îndemână, puteți folosi funcția la îndemână. De exemplu, pentru a picta piele de căprioară în cafea brună este potrivit, în alb - talc. Merită să ne amintim că această metodă nu este foarte durabilă, iar coloranții naturali nu se vor lipi definitiv.
  • Pantofii de pantofi de piele trebuie păstrați curați și uscați într-o cutie. Nu se recomandă depozitarea într-o pungă de plastic, deoarece suedeza trebuie să respire, mai ales că va rămâne în ea cu câteva luni înainte de următorul sezon.

  După examinarea metodelor prezentate de pantofi de piele de piele, puteți alege cu siguranță cel puțin una care vă convine.

      În mod natural, magazinele de încălțăminte și atelierele oferă servicii și produse pentru îngrijirea, repararea și întinderea încălțămintei din piele de căprioară. Dar dacă dintr-o dată nu aveți timp pentru serviciile maeștrilor, puteți folosi întotdeauna o opțiune convenabilă pentru dvs., care se poate face acasă.

      Pentru informații despre cum să întindeți pantofii de piele de casă la domiciliu și să nu-l stricați, consultați următorul videoclip.

      Scrieți un comentariu
      Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

      modă

      frumusețe

      relații