Coaserea și decorarea hainei

Cum de a face un t-shirt de top?

Cum de a face un t-shirt de top?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Ce tricou va face?
 2. Ce să caut?
 3. Idei pentru remodelarea unui tricou obișnuit într-un top frumos
 4. Cum se face fără cusut?
 5. Modă tăiată în sus fă-o singur

Cu toții observăm cât de strălucit și elegant un lucru neobișnuit arată în imaginea unui moda creativ. Un astfel de accent pe haine atrage ochii celorlalți și face imaginea unică. Se pare că deseori noutatea șocantă este creată independent și arată la fel de bine ca hainele de marcă. Luați cel puțin un tricou obișnuit: oferă multe oportunități de design și se poate transforma într-o tendință elegantă.

Cum de a face un t-shirt de top?

Ce tricou va face?

Ar trebui să începeți cu ceea ce este disponibil. Tricoul pentru femei poate fi găsit în fiecare garderobă: este un element versatil, care este popular în diferite vestimentări ale modei moderne. Dacă vă apropiați creativ de crearea de haine la modă, rezultatul va fi plăcut și produsul va deveni mândria dulapului.

Stilul depinde de alegerea femeii: unii ca libertatea, alții ca modelele potrivite. Dacă există acasă un tricou alb tricotat, acesta va fi o opțiune ideală pentru un experiment creativ. Această culoare este combinată cu orice nuanță a paletei de culori, astfel încât produsul finit va fi adecvat cu diferite haine.

Cu toate acestea, dacă doriți nu doar să practicați, ci să faceți o adevărată capodoperă, este mai bine să cumpărați un tricou nou: culoarea albă de zăpadă a noului lucru va câștiga pe fundalul produsului după spălări repetate. Acesta va da prospețime și un anumit lux, în timp ce un ton gălbui poate arăta neclar.

Albul nu este singura culoare: dacă există obiecte în alte nuanțe la domiciliu, ele vor face. Deși va trebui deja să preiați mai atent detaliile ansamblului și ale finisajului superior.

Nu trebuie să vă faceți griji dacă există o imprimare pe tricou - este chiar mai bine. Acest lucru va face posibilă introducerea în imaginea concepută a unor note eclectice, de grunge și, în unele cazuri, crearea unui costum de natură romantică. Cu o abordare pricepută a procesului, puteți face o adevărată capodoperă care va arăta elegantă, la modă și costisitoare.

Ce să caut?

În mod convențional, toate modificările pot fi împărțite în două categorii: fără coasere și cu participarea unei mașini de cusut. Alegerea designului decorativ este diversă și depinde de imaginația, stilul și imaginea concepută.

Pentru a face frumusețea aspectului nou, trebuie să țineți cont de unele nuanțe:

 • o combinație de simplitate, creativitate și accent este binevenită;
 • imoralitatea imaginii este inacceptabilă, transformarea ei în ceva fără formă;
 • accesoriile nu trebuie să depășească textilele: arată urât;
 • vulgaritatea sinceră este inadmisibilă, sexualitatea restrânsă este binevenită;
 • Într-un singur produs nu pot exista mai multe accente: se va pierde creativitatea;
 • nu este necesar să decorați modelul cu o abundență de metal: textilele nu pot rezista la greutatea accesoriilor sau la rupere de marginile ascuțite ale decorului.

Idei pentru remodelarea unui tricou obișnuit într-un top frumos

Întregul proces depinde de priceperea și interesele femeii. Oamenii de specialitate capabili adesea să gândească cu atenție prin tăiere, să adauge noi elemente de design. Natura neexperimentată nu are o mișcare de lovituri de foarfece: scoateți mâneci, tăiați fundul, experimentați cu tăieturi - tot ce este necesar este ca produsul plictisitor să devină o noutate la modă.

Cu abordarea corectă, puteți crea un produs care să fie adecvat într-o imagine romantică, sportivă, urbană, potrivită nu numai pentru plajă, ci și pentru setul clasic.

Fără vârf

Poate că aceasta este una dintre cele mai ușoare căi de a repara în prezența unei mașini de cusut. Un astfel de tricou va fi indispensabil în vara: umerii se deschid în centrul atenției astăzi.

Pentru a face produsul să pară luminos, ar trebui să diluați modelul cu o inserție de culoare contrastantă (puteți utiliza un alt tricou sau o clapetă tricotată).

Procedura de întoarcere a cămășii nu este atât de complicată:

 1. Tăierea mânecilor și a vârfului este pliată în așa fel încât coatele laterale ale produsului să coincidă.
 2. Aplicând o inserție contrastantă în pliul din fața pliului, luând în considerare alocarea, materialul în exces este tăiat.
 3. Rămâne să asamblați piesele de pe o mașină de scris, să tăiați muchiile, să înfășurați partea superioară, să le ștergeți și să introduceți un cordon sau un elastic.

Actualizarea la modă este gata!

Sub forma unui tricou scurtat

Crop top este destul de simplu:

 • tăierea mânecilor, a gâtului și a fundului, trebuie să vă ocupați de margini, împachetați adaosul de cusătură pe partea stransă și cusatura pe mașina de scris, conectând produsul la partea superioară.
 • rămâne doar să diversificăm noutatea cu un accent luminos. Poate fi orice: margele, butoane, paiete, pietre, margele, panglica, franjuri gata preparate. Va fi interesant să arătați dantele cusute pe fund. Puteți decora fața masinii folosind ștampila și vopsele speciale pe material.

Dacă aveți un talent pentru desen, aceasta este o mare oportunitate pentru ao arăta. În curs, puteți folosi markerele pe vopsele de țesături sau acrilice. Pentru a adăuga o atmosferă, în plus față de model, puteți face un aplicație volumetrică, decorând cămașa cu pete textile de sifon sau alte țesături aerisite.

Stilul pe plajă

Acesta este cazul atunci când un tip de tricou gratuit este util pentru bărbații cu culori luminoase. Pentru acest stil, produse potrivite, cu efect de culori fierte sau decolorate.

Se face după cum urmează:

 1. Tricourile au fost așezate pe o suprafață plană, au tăiat mâneci de-a lungul brațelor și deasupra (chiar sub gât).
 2. Fundul rămâne neschimbat: datorită lungimii sale, partea de sus va părea o rochie de plajă cu margine tăiată din fabrică.
 3. Partea superioară a față și spate este pliată în interior și zaschivyvayut, apoi trageți un cablu în fiecare gol. Deci, șireturile vor fi legate între ele.
 4. Dacă doriți o cusături, atunci după ce gâtul este tăiat, trebuie să faceți o tăietură în spate, procesând marginea liberă.

Cusătură asimetrică

Un model frumos în care puteți merge cel puțin în cazul în care se va dovedi dintr-un tricou scurte pentru femei (de preferință o nuanță delicată).

Pentru a face produsul să arate perfect, nu se poate face fără ace.

următor:

 • Punând chestia pe o suprafață plană, trebuie să desenați o linie asimetrică de la umăr dintr-o parte la partea inferioară a brațului pe cealaltă și apoi să tăiați gâtul și o manșon de sus.
 • Ridicând o panglică îngustă pentru a se potrivi cu tricoul, este aplicat pe partea decolorată (partea necorespunzătoare) din partea greșită a vârfului și a cusăturii către bază.
 • Apoi banda este rotită pe față și cusută, lăsând loc pentru dantelă.
 • Dantela elastica, este fixat cu filet.

Cum se face fără cusut?

Dacă se pare că acest lucru este imposibil, nu este așa: un exemplu este o tehnică excelentă de tăiere cu foarfece. Principalul lucru este să folosiți un tricou de înaltă calitate din bumbac, care nu va rupe marginile. Această tehnică iubește lucrurile monofonice, deoarece modelul creat cu foarfece nu va fi vizibil pe un tricou cu imprimare.

În unele cazuri, cu o abordare pricepută, puteți combina o imprimare discretă și bucăți. Cu toate acestea, nu ar trebui să experimentați colorarea pe toată suprafața produsului. În acest caz, este mai bine să schimbați ușor tăietura.

Cu tăieturi

Una dintre cele mai interesante și mai rapide tehnici de a transforma un tricou în vârf. Primul val este îndepărtarea manșoanelor. Aceasta este ceea ce distinge un tricou de la un tricou. După aceea, rămâne să renunți la fantezie.

Pentru a face un cap de croșetat, trebuie să tăiați fundul, astfel încât cămașa este scurtă. Dacă este conceput un design elegant, este mai bine să nu atingeți fundul: o lungime mare oferă o mulțime de posibilități de decorare, iar marginea tratată pare mai curată.

Pentru a nu subtiliza un desen, aveți nevoie de o schiță.Aveți posibilitatea să luați ca bază modelul final, dar este mai bine să veniți cu dvs.: astfel, produsul va fi unic, realizat într-o singură copie. Modelul desenat este aplicat pe baza așezată pe o suprafață plană, înconjurată cu un creion și tăiată de-a lungul liniilor. Pe această bază, puteți crea un desen independent (craniu, aripi de înger, inimă) sau un element decorativ (tăiat).

Cu arcuri

Este chiar mai ușor să faceți acest lucru: tăiați mâneci, pliați produsul astfel încât coatele laterale să coincidă, efectuați tăieturi transversale de-a lungul spatelui. După ce ați dezvoltat un produs, va fi necesar doar să strângeți fiecare două crestături în mijloc, formând un arc. Puteți utiliza bandă, dantelă contrastantă sau clapetă tricotată.

Dacă doriți să adăugați la design, puteți decora tăieturile cu o cantitate mică de pietre, lipind-le cu adezivul topit la cald.

Cămașă simplă

În cazul în care mânecile sunt tricouri cu o singură tăiere, acestea pot fi scurtate, oferind produsului aspectul tricourilor. Apoi tăiați fundul până la lungimea dorită și tăiați-l în breton. Pentru a deveni mai interesant, putem face țesut de la franjuri, legând-l unul cu altul prin noduri sau fixându-l cu accesorii.

Dacă există o lipsă de luminozitate, autocolantele, desenele și dungile nu sunt excluse: modest în centru, în față. Pot fi scrisori, inserturi de dantelă, aplicații.

Cu asimetrie și noduri

Tricou fără model cu gât obișnuit este potrivit. Produsul se îndrepta pe un plan plat, marchează linia de tăiere de pe umăr pe o parte și pe partea inferioară a brațului pe cealaltă. Al doilea manșon este tăiat. Se pare o cămașă cu un umăr. Din partea în care este localizată brațul, se fac mai multe incizi după tăierea cusăturii laterale. O altă tăietură este necesară din umăr de-a lungul liniei de sus. Acum rămâne doar să cravată cozile rezultate în noduri - și topul la modă este gata!

Modă tăiată în sus fă-o singur

Să încercăm să facem o noutate șocantă în două moduri: numai prin metoda manuală și folosind o mașină de cusut.

Folosind foarfece

Pentru acest stil tricou bine adaptat, cu imprimare sportivă sau inscripție simplă.

Pentru a nu se lupta cu modul de a face o linie frumoasă a gâtului și brațului, puteți folosi un tricou sau luptător gata pregătit.

Topul se face astfel:

 • Întinzând cămașa pe o suprafață plană, au pus un tricou pe el și au atras linii necesare.
 • În primul rând, tăiați gâtul (în același timp înainte și înapoi), apoi manșoanele (de-a lungul liniilor marcate). Manșonul tăiat este tăiat de-a lungul cusăturii, apoi trebuie să fie întins pe un plan plat și tăiat câteva benzi cu o lățime care nu depășește 2,5 cm, pornind de la baza manșonului.
 • Luând cămașa și prima bandă în mâinile tale, trebuie să te retragi de pe cusăturile umărului aproximativ 7 cm și conectați cele două curele împreună, legați un nod. Apoi, începând de la acest loc și până la nivelul mănunchilor, curelele continuă să se împletească, adăugând benzi noi tăiate din manșon.

Noua garderobă gata!

Cu o mașină de cusut

Pentru cei care au timp și doresc să facă tema originală, se va face următoarea metodă. Pentru a crea un lucru nou, veți avea nevoie de un tricou în sine (de preferință cu un accent redus din partea din față) și accesorii de cusut.

 • Mai intai trebuie sa distrugi cu atentie mânecile si sa taie partea de sus dreapta sub gat. Tăblițele de jos sunt tăiate din manșoane: acestea vor fi curelele de sus.
 • După ce marginile au fost prelucrate și îndoite spre interior, acestea sunt cusute pe o mașină de cusut. Canalele realizate trec prin chingile obținute, care interconectează și ascund articulațiile sub țesătură. Elegant, frumos și blând!

Există o altă versiune a tricourilor pentru reparații, vezi în următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații