Cum să coase o rochie

Sundress de vară pentru începători

Sundress de vară pentru începători

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Modele de simulare de vară de la Dolce & Gabbana
 2. Model simplu pe o bandă elastică
 3. Model cu fusta "soare"

Dulapul de vară al fetelor va fi cu siguranță completat cu rochii frumoase și sundre luminoase. Ce stil sundress este acum la modă? Pentru un anumit model poate fi cusut.

Modele de simulare de vară de la Dolce & Gabbana

Opțiunea 1

Numele designerilor bine-cunoscuți la auz. Stilul sundress de la compania eminentă este un model cu corset detașabil. Pentru a ține pasul cu moda, poți să te coasă.

Pentru a crea un produs, aveți nevoie de un model de rochie cu talie de tăiere.

Pe desenul raftului trebuie să faceți modificări:

 • Țesutul de talie ar trebui să fie coborât ușor în jos, undeva la 1 cm.
 • Dart-ul pieptului este transferat în cusătura laterală.
 • Indicăm noua linie a tăieturii superioare.
 • Deseneazã curele cu grosimea doritã.
 • Pe partea din spate a modelului trebuie să faceți aceleași modificări. În schema cu un creion pentru a sublinia liniile noi ale corsajului și a spatelui, și tăiați modelul.
 • Suporturile de umăr sunt tăiate separat.

Fiecare curea trebuie să fie cusută în 2 bucăți.

De sundress la modă poate avea nevoie de un model cu care se confruntă, dacă doriți ca produsul să arate mai frumos. Pentru a face acest lucru, modelul de corset și spate ar trebui să fie trase pe hârtie nouă.

Fața este redesenată de-a lungul liniei de sus a corsetului. Lățimea sa este egală cu 3 cm.

Exemplu de conducte

Fusta sundrării este formată din două dreptunghiuri, dar dacă doriți, o puteți face să crească sau să adoarmă jumătate.

Clapeta de pe butoane vine din față. Cureaua sub curea este dublată cu flizelin sau dublerin.

Opțiunea 2

Următorul model va permite fetelor să aibă în dulapul lor un produs la modă cu cupe. Stilul unui sarafan va sublinia figura subțire, adăugând jucăușie la întreaga imagine feminină.

Potrivit unui model, puteți coase ca un costum casual de lumină și o rochie festivă pe curelele înguste.

Corsetul este tăiat cu bumbac sau căptușeală calico. Acest lucru va salva fetele de la probleme de piele inutile. Un corset cu căptușeală va păstra bine forma întregului produs.

Atunci când coaseți o sutienă de la Dolce & Gabbana, este important să acordați atenție alegerii țesăturilor. Designerii de modă celebri nu au stânjenit în alegerea unui model pe țesătură și au făcut sundrele lor originale și strălucitoare.

Frumoasele buchete tipărite pe hainele de vară au fost imediat plăcute de multe fete. Cum nu puteți admira paleta diferită a modelului de flori. Flori de dimensiuni mari sau medii - acest model este potrivit pentru femeile de moda cu orice forma.

Floral print - cartea de vizită a acestui produs, care va aduce sundress mai aproape de capodopera de modă.

Prezent pe sundresses și model geometric. Mozaicul strălucitor de diferite forme adaugă un contrast inimitabil cu cele de vară.

Au trecut mult timp zilele în care fetele trebuiau să stea într-o coadă pentru țesătura potrivită.

Astăzi, în magazinele moderne puteți cumpăra orice material doriți. Ce țesătură să alegeți, astfel încât fetița să poată lovi pe toți cu creația ei? Poate fi o mătase frumoasă care mângâie pielea, bumbacul respirabil sau sifonul aerisit.

Model simplu pe o bandă elastică

Sundress model adecvat pentru fetele care au început doar să se încerce în rolul de croitoreasă. Sarafan pe o bandă de cauciuc poate fi sculptat în dimensiune. Modelul este un dreptunghi mare.

Pentru a construi acest model, aveți nevoie de 2 măsurători:

 1. Semănătura taliei. Măsurați banda pentru a măsura talia și împărțiți-o cu 2.
 2. Lungimea produsului. Lungimea de la nivelul pieptului și în josul benzii de centimetru trebuie să fie coborâtă la un nivel la alegere (până la genunchi, deasupra genunchilor și așa mai departe).

Curelele pot fi decupate de pe țesătura principală sau pot fi cumpărate panglici gata preparate.

Eraser prisbarivaet model și creează un draper frumos în piept. Sundress este bun pentru relaxare pe plajă. Stilul gratuit al produsului va aduce confort în vacanță.

Rochie cu haine elastice fara bretele - vara in care puteti merge chiar la nunta la cel mai bun prieten. Fabricul cu un model frumos este ideal pentru o seducție festivă.

Trucul pentru a crea o astfel de sundress pe o banda elastica este de a folosi un fir elastic special. Ea va crea o adunare pe corset. Partea superioară a produsului se va întinde și se va lipi strâns de piept.

Acesta este tocmai punctul culminant al stilului non-îmbătrânire al produsului. Filetul de cauciuc este adaptat la culoarea materialului, ceea ce face ca cusatura mașinii să fie perfectă.

Înainte de a coase pe mașina de cusut, firul este introdus în navetă.

Firul de cauciuc este ușor mai gros decât de obicei, astfel încât tensiunea firului inferior trebuie să fie slăbită. Acest lucru se poate face cu o șurubelniță, strângând șurubul în direcția corectă. Firul superior este filetat cu un fir obișnuit.

Modelul poate fi construit conform standardelor dvs. Toate calculele și măsurătorile sunt prezentate în desen (vezi fotografia de mai jos).

Model cu fusta "soare"

Din nou pe podiumuri puteți vedea haine care au un stil uimitor de fustă-soare. Rochiile, sarafanul și fustele au o încadrare largă.

Orice produs în formă extinsă este o jumătate de cerc.

Mai multe detalii trebuie să se ocupe de tăierea fustei tăiate "soare".

Materialul de care aveți nevoie pentru a cumpăra cea mai mare lățime, modelul ar trebui să se potrivească complet pe material.

Modelele cu talie detașabilă pot fi tăiate în bucăți. Dacă lățimea materialului nu permite tăierea fustei dintr-o singură bucată, atunci este tăiată peste pene. În fotografia rochiei rochiei de mătase, fusta este prezentată cu un bisector cu unghi drept. Ea împarte fusta de pânză în pene.

Dacă utilizați această metodă de tăiere a fustei de soare pe țesătura cu o lățime mai mică, atunci stilul "soare" în sine nu va fi deranjat. Produsul finit va încânta și proprietarul său cu un aspect elegant.

Există și oa doua versiune a fustei de stil fustă. Numele său vine de la prima versiune a stilului. Hainele de model cu o jumătate de fustă au mai puține brățări curvace. Cu toate acestea, toate hainele, unde este prezentă jumătatea soarelui, nu mai sunt elegante.

Procesul de îmbrăcăminte necesită precizie la lucru. Dar nu numai această cerință va permite să aibă un lucru de finisaj uimitor.

Îmbrăcămintea cu stil "soare" va avea o formă frumoasă, dacă după terminarea tuturor operațiilor de cusut este lăsată pe umeri timp de câteva zile. Produsul finit va avea forma dorită.

Ce modele de sarafane de vară cu o fustă de soare există, puteți vedea în revizuirea ulterioară.

Un model interesant de sarafan pentru fetele care preferă mini. În sezonul de plajă, o sifonă de șifon va fi o adevărată descoperire pentru protecția de soarele arzător.

Un astfel de model poate fi cusut atât cu căptușeală, cât și fără ea. Rochia-rochie translucidă va adăuga mister fiecărei fete. Coaseți produsul nu este dificil. Stilul soarelui conferă produsului cozile frumoase.

Următoarea rochie poate fi cusută pe baza modelului de rochie. Fotografia prezintă modelul complet pentru rochie. Pentru a imbraca aveti nevoie de urmatoarele modele:

 1. Perioada de valabilitate - 1 detaliu.
 2. Înapoi - 1 detaliu.
 3. Panoul frontal - 1 element.
 4. Panoul din spate - 1 element.

Modelul reflectă stilul de îmbrăcăminte purtat de femeile de modă la mijlocul secolului trecut. Îmbrăcămintea cu o tăietură a soarelui îi va ajuta pe fete să ascundă șoldurile prea mari sau viceversa va adăuga volum.

Când fata însăși este angajată în crearea de îmbrăcăminte, alegerea accesoriilor de fixare poate fi foarte diversă: butoane, butoane, fermoar, cârlige.

Clapeta poate fi amplasată atât în ​​față, cât și din spate. O margine de contrast stralucitoare la gât și braț va face produsul mai colorat și mai memorabil.

Pentru același model, puteți obține produsul pe curele.Modificările în desenul corsetului sunt similare cu modificările din corsetul din modelul anterior (o rochie de la Dolce & Gabbana).

Rochia de vară diversifică orice dulap feminin. Modelele furnizate mai sus vor îmbrăca o rochie pentru fiecare gust de fete.

Modelul frumos pe material va face rochia luminos și vizibilă altora. Țesătura care curge va face ca orice model să fie aerisit și fără greutate. Care cusatura sundress: mini sau lung.

Lasă alegerea să fie amantă a viitoarei capodopere de vară. Modelul rochiei din podea poate fi întotdeauna înlocuit cu un model deasupra genunchiului.

Fetelor, coaseți, creați și nu vă fie frică de începuturi noi. Începătorii în procesul de cusut pot practica crearea unui simplu sundress cu o bandă elastică.

Rochia de la Dolce & Gabbana este un pic mai complicată în ceea ce privește designul, însă punerea în aplicare pas cu pas a tuturor etapelor de cusut va duce la o cusătură elegantă pe curele.

Rochie pentru 30 de minute, fără un model. Toate detaliile din videoclipul atașat.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații