Pungi de cusut

Punga de laptop pentru laptop

Punga de laptop pentru laptop

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. Ce se poate găsi în magazine?
  2. Ce aveți nevoie pentru a coase un sac de laptop cu propriile mâini?

În ultimii ani, numărul de dispozitive mobile diferite, inclusiv laptopurile, a crescut semnificativ. Acest lucru a fost posibil prin reducerea prețurilor și computerizarea treptată a diferitelor domenii de activitate, datorită cărora prezența unui laptop a devenit o necesitate vitală. Dar laptopul nu poate fi fără un astfel de accesoriu ca o pungă. La urma urmei, îl protejează de daune și, de asemenea, facilitează transportul.

Mulți nu acordă multă atenție apariției ei, dar sunt oameni cărora le este important cum ar arăta. Dacă toate modelele vândute în magazine nu se potrivesc cu proprietarul laptopului, atunci puteți să o faceți singur.

Ce se poate găsi în magazine?

În majoritatea magazinelor de astăzi există modele care se concentrează numai pe purtarea unui laptop, dar nu poartă nici o componentă estetică. Cele mai multe dintre acestea sunt pungi negre cu fermoar, cu unul sau două compartimente pentru transportul unui laptop, precum și baterii și diverse accesorii, cum ar fi un mouse.

Găsirea ceva la modă sau interesantă este dificilă aici, motiv pentru care întrebarea reală este cum să faci un sac de laptop.

Ce aveți nevoie pentru a coase un sac de laptop cu propriile mâini?

Dacă nu ați făcut niciodată ceva similar, nu contează - clasele de masterat de croitorie pot fi găsite în videoclipuri pe diferite canale de pe Youtube, precum și pe site-urile revistelor de specialitate pentru fashionistas, unde veți fi arătat cum să coaseți aproape orice model. După ce ați decis asupra unui model care vă interesează - începe etapa următoare - alegerea materialelor necesare.

Nu vor exista probleme cu acest lucru, deoarece materialele și instrumentele sunt disponibile pe scară largă și pot fi găsite în orice magazin de specialitate care vinde materiale și țesături pentru croitorie.

Recent, în reviste pentru fashionistas poate chiar găsi pentru pungi un lucru ca un model. Acest lucru poate ajuta foarte mult în crearea unui sac de laptop.

Acum ne îndreptăm direct spre crearea sa.

Cum de a crea un sac?

Dacă nu vrei să fantezi prea mult, poți crea ceva original pe baza unei soluții existente. Punctul important este de a face astfel de lucruri cel mai bun din unele materiale dense și durabile.

Primul pas este să faceți măsurători de la dispozitiv, precum și alegerea bucăților de țesături care vor deveni baza sacului viitor.

Pentru aceasta veti avea nevoie de:

  • material pentru supapă;
  • căptușeală și țesătură principală;
  • dublerin sau alt compactor;
  • o pereche de fermoare sau curele (depinde de modelul selectat al sacului).

Pașii de cusut sunt după cum urmează:

  • Mai întâi trebuie să faci tăieturi. Pentru a face acest lucru, este necesar să trageți țesăturile principale și căptușite, luând în considerare dimensiunea gadgetului și luând în considerare subteranele de pe cusături. Ar trebui să adăugați câteva centimetri pentru potrivirea liberă. De asemenea, aspectul supapei depinde de tipul și aspectul obiectului gadget.
  • Următorul pas - tăierea detaliilor capacului. Fiecare va trebui lipit cu un dulerin sau un sigiliu selectat anterior. Croitorie ar trebui să înceapă cu piesa principală. În acest caz, materialul este pliat cu fața înăuntru, cusut cu cusatura obișnuită. Acum marginile trebuie prelucrate. Dacă doriți să aplicați anumite modele, să faceți aplicații sau să adăugați detalii, atunci acest lucru trebuie făcut în acest stadiu, până când toate elementele au fost îmbinate împreună.
  • Se ajunge la formarea de jos: din partea de jos a părții cusute, colțurile sunt introduse cu grijă, după care cusatura este fixată cu un bolț.Este necesar să măsurați grosimea gadgetului perpendicular pe cusătura și marcați-o cu un creion. Acum, de-a lungul acestui contur, produsul trebuie să fie cusut, iar materialul excesiv trebuie tăiat. Pentru a doua zi va fi mai bine să puneți două linii pentru ao face mai puternică. În același mod, am cusut colțul al doilea, precum și căptușeală. Apropo, în partea de jos este necesar să lăsați o gaură de dimensiuni mici.
  • Următorul pas este să creați o clapetă sau un capac de geantă. Este necesar să puneți cele două părți una față de cealaltă și să le împingeți din 3 laturi. Colțurile suplimentare sunt tăiate și marginile sunt procesate, după care supapa trebuie rotită în față și reușită din nou. Atunci când clapeta este netezită, o linie decorativă trebuie așezată pe partea frontală de-a lungul perimetrului. Acum puteți introduce butoane pe magneți. După aceasta, supapa este aplicată pe partea frontală a produsului și poate fi fixată cu știfturi. Pentru a face acest lucru, trebuie să îndoiți partea principală și căptușeala, apoi să le coaseți. Acum coaseți gaura care a rămas în garnitură și sacul va fi gata.

La cerere, puteți să-i coaseți mânerele, dar aici totul va fi individual.

Cum poți coase o geantă cu mânere, vezi următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații