Pungi de cusut

Cum să coaseți o geantă de cumpărături cu propriile dvs. mâini?

Cum să coaseți o geantă de cumpărături cu propriile dvs. mâini?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Cum de a coase din țesătură de ploaie?
 3. Pungă de cumpărături în stil Bogolan
 4. Model de țesătură laminată pentru produse
 5. Saculete de model pentru cărucioare

Geanta de cumparaturi este un atribut indispensabil in viata de zi cu zi. Deseori achiziționate în produsele magazinului nu sunt satisfăcute de calitatea, spațiul sau culorile lor. Vreau ca accesoriul să fie funcțional, să pară adecvat și la modă. Este ușor să coaseți o pungă de cumpărături cu propriile mâini, astfel încât să vă placă, a fost practică și a arătat frumoasă - este ușor dacă sunteți familiarizat cu complexitatea coaserii.

caracteristici

Geanta de cumparaturi trebuie sa fie puternica si fiabila. Acest accesoriu este indispensabil pentru cumpărături și îndeplinește toate cerințele: acest sac este întotdeauna de încredere, confortabil, spațios, ușor de purtat, frumos și adesea elegant. Cu o abordare pricepută a designului, puteți crea un produs în cea mai bună tradiție italiană, cel puțin atunci când decorul și textura neobișnuită vor crea efectul dorit.

În alegerea materialului pentru un astfel de accesoriu, trebuie preferat țesăturile dense și fiabile.

În unele modele, dacă este prevăzută o tăietură specială, este chiar mai bine ca produsele textile să fie subțiri sau moi (model de transformator). Un astfel de produs nu va ocupa mult spațiu, deci poate fi plasat într-o geantă obișnuită de mână, întorcându-l la o rolă sau rotind-o de mai multe ori.

Atelierele propuse vor ajuta la înțelegerea tehnicii de coasere a unei pungi simple, dar elegante și vor înțelege că este mult mai ușor decât pare la prima vedere.

Cum de a coase din țesătură de ploaie?

Stofă de ploaie - textile subțiri cu impregnare hidrofugă Punga din acest material va fi practică, fiabilă și mobilă.

Pentru fabricarea sa sunt necesare:

 • țesătura în sine și materialul pentru căptușeală;
 • vopsele acrilice;
 • vopsea de vopsea;
 • articole de cusut.

Dacă nu doriți să desenați, puteți decora produsul cu o bandă contrastantă sau finisată cu material textil termo-adeziv. Nu pot fi aici margele, cristale si alte panglici: aceasta textile ii place minimalismul. Pentru fiabilitate, puteți întări căptușeala.

Pentru fabricarea pungilor trebuie să pregătiți detaliile:

 • cap de bază (30 x 46 cm);
 • 2 pereți laterali (8 x 46 cm), buzunar (18 x 16 cm);
 • 2 mânere (7 x 50) cm, fără a uita să adăugați cote mici.

Puteți naviga la șablonul finalizat imprimând-l în dimensiune completă sau lipind împreună mai multe coli de A4.

Pașii de cusut sunt după cum urmează:

 1. Tăiați toate semifabricatele, colectați baza: 2 detalii ale fatadei si 2 laturi. Se dovedește un dreptunghi conectat într-un inel. Același lucru se face și cu căptușeală. Pentru a spori rezistența, liniile de finisare pot fi așezate de-a lungul cusăturii bazei.
 2. Dacă vă puteți permite un desen, este recomandabil să faceți cerc și să îl desenați înainte de tăiere (pentru a nu expune deformarea excesivă). După ce vopseaua sa uscat, buzunarul este tăiat la dimensiune, supradimensionarea este ascunsă și cusută la partea de bază în locul dorit.
 3. Baza este pliată cu fața în jos, combinată și cusută pe o mașină de scris. Cusătura este călită, pliată cu colțuri pe laturi și creează un volum: o linie este așezată de la un perete lateral la celălalt la un unghi de 45 de grade perpendicular pe cusătura presată. Excesul de țesut este tăiat. Același lucru se face și cu căptușeală. Apoi, este conectat la bază (de-a lungul marginii superioare), combinând cusăturile cu ajutorul știfturilor de cusut și tăietura este cusută pe o mașină de scris.
 4. Rămâne să scoți produsul, să procesați partea de sus., îndoind adâncimea cusăturii spre interior și mâncați coastele. Pentru a atenua problema cusăturii, vă puteți concentra pe etichetele de pe placa metalică din dreapta piciorușului presor, combinând textilele cu ele.

Pungă de cumpărături în stil Bogolan

Cumpărătorul este o pungă destul de la modă și necomplicată, cu poze sau inscripții, care poate fi făcută de orice fată, chiar și fără abilități speciale de cusut. Modelul se bazează pe simplitate și stil. Este practic, confortabil, spațios, mobil și ușor de întreținut. Nu-i este rușine să apară pe plajă sau să meargă la magazin să facă cumpărături.

Pentru a crea un accesoriu elegant, veți avea nevoie de:

 • un inu brut (bumbac);
 • cozii de cusut;
 • un creion;
 • fier;
 • foarfece;
 • fir rezistent;
 • line;
 • markeri sau coloranți speciali pentru țesături;
 • mașină de cusut.

Următorii pași:

 1. Cusutul nu are nevoie de un model toate semifabricatele sunt tăiate imediat din material: baza (94 x 44 cm), partea superioară a muchiei (86 x 5 cm), două goluri de mânere (52 x 8 cm). Baza este pliată în două, combinând marginile, iar secțiunile laterale sunt tăiate, retragându-se de la marginea de 1 cm. Pentru a menține textilele să se destrame, marginile sunt acoperite cu o mașină de scris.
 2. Manipulați blancile pliate cu fața în sus și lățimea cusăturii pe o mașină de scris, apoi ieșiți, îndreptați și călcați.
 3. Mânerele finite sunt aplicate în partea de sus a sacului la o distanță de 10 cm de marginea laterală. Baza este pliată față în față, iar mâinile însuși sunt introduse în produs astfel încât marginea să coincidă cu marginea superioară a pungii. Distanța dintre mânere trebuie să fie de aproximativ 15 cm.
 4. O bandă de 85 x 5 cm este fixată pe partea din față a bazei. pini și cusături, în timp ce fixați dublurile de mânere. Înfășurarea marginii rămase a benzii de finisare de 1 cm, este cusută pe o mașină de scris, închizând astfel prelucrarea părții superioare a pungii.
 5. Modelul pregătit pentru decorare va fi decorat cu un marker special pentru țesături. Înainte de a folosi vopsea acrilică, trebuie să desenați o schiță cu un creion obișnuit simplu. Când desenați o imagine, trebuie să puneți o foaie de hârtie sau un material textil sub stratul de material astfel încât vopseaua să nu fie imprimată pe a doua parte a pungii. Pentru ca liniile să fie netede, puteți folosi o riglă sau le puteți ține rapid: orice frânare a mâinii va afecta grosimea liniei.
 6. Dacă este înfricoșător să tragi cu mâna, puteți utiliza șablonul gatatăiați hârtia. Foaia de A4 nu poate fi suficient, dar dimensiunile ziarului este bine. Nu puteți trage pe țesătura marcatorilor obișnuiți: după spălare produsul devine inutilizabil.

O pungă cu un model monocrom va fi întotdeauna relevantă, deoarece nuanțele albe și negre au intrat de mult în istoria modei și sunt clasice.

patterning

Model de țesătură laminată pentru produse

Acest accesoriu este universal, indispensabil pentru cumpărături și cumpărături. Aceasta va elimina necesitatea de a cumpăra în mod constant pachete de unică folosință, devenind un companion constant pentru cumpărături. Singura nuanță dificilă poate fi problema liniilor uniforme: punctele repetate ale unor astfel de materiale pot afecta aspectul.

Pentru a crea o pungă la modă, veți avea nevoie de:

 • bumbac laminat în două culori;
 • nailon mesh;
 • căptușeală;
 • cordon elastic;
 • șireturi;
 • line;
 • bandă;
 • fir rezistent;
 • clei special;
 • foarfece;
 • mașină de cusut.

Concentrându-se pe detaliile șabloanelor oferite în culori, trebuie să tăiați:

 • din baza: 2 piese mari (50 x 38), 2 buzunare interne (35 x 25 cm), frezarea părții interioare (110 x 8 cm), mânerele (143 x 8 cm);
 • din căptușeală: partea interioară (47 x 110 cm) și 2 părți frontale (50 x 20 cm);
 • din grilă: un buzunar (25,5 x 35,5 cm).

Pentru a face mai clară cum să coaseți, trebuie să utilizați o schemă de culori. Un studiu atent al modelului va simplifica coaserea:

 • semifabricate de 50 x 20 cm sunt fragmentele centrale ale sacului, mari detalii sunt cusute pentru a le, care constau din fata si peretii laterali;
 • partea inferioară a buzunarului este cusută la țesătura de finisare frontală și fixată lateral;
 • căptușeala produsului asigură o conexiune laterală: locația buzunarelor depinde de aceasta;
 • mânere cusute pe partea superioară a cusăturii care leagă cele două părți ale fatadei;
 • marginea de sus este mai întâi atașată la părțile asamblate ale vârfului și apoi legată la căptușeală.

Textilele nu au nevoie de prelucrare la margini.

 1. în primul rând captuseala buzunare detalii cusatura, și-au ascuns alocațiile. Puteți cusuta unul dintre ele în mijloc, completând astfel buzunare pentru obiecte mici.
 2. După ce a strâns un buzunar cu ochiuri și un cordon elastic, acesta este așezat pe spațiile centrale, marginea inferioară este atașată și secțiunile laterale sunt fixate. Deoarece materialul poate lăsa pene, este mai bine să desenați linii de aliniere cu crestături (cusăturile de fixare ale pieselor de finisaj pot fi marcate cu un creion astfel încât acestea să fie abia vizibile).
 3. După colectarea detaliilor bazei și a căptușelii, ele sunt interconectate, apoi stilouri gata preparate. Acest sac arată frumos în exterior și în interior.
12 fotografie

Saculete de model pentru cărucioare

Modelele pentru saci de cumpărături sunt simple. Chiar modelul căruciorului este realizat pe baza unui model simplu. Singura diferență este că dimensiunea accesoriului este mult mai mare decât alte pungi de cumpărături. Materialul pentru o astfel de pungă ar trebui să fie destul de dens și grosier.

Pentru a nu se lupta cu modul de a face un model în mod corespunzător, puteți utiliza o schiță gata făcută, efectuând măsurătorile necesare direct pe țesătură. De obicei, mărimea fiecărei părți este indicată pe modelul propriu-zis.

Diferența dintre modelele de cusut este mică:

 1. Marcajul este tăiat în conformitate cu șablonul.
 2. Îndoiți-vă de-a lungul pliului și faceți peretele lateral al întregii pânze.
 3. Pentru confort, adăugați o supapă deasupra.
 4. Dacă doriți, puteți efectua coacerea de cusătură contrastantă.

În unele cazuri, modelul pungii pentru plicuri este adecvat pentru o astfel de pungă, cu singura diferență că va fi necesar să se creeze un volum pe laterale, astfel încât produsul să nu fie plat.

Pentru a afla cum să coaseți un produs rapid și fără un model, consultați următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații