Pungi de cusut

Saci de sport: modele și descriere de cusut

Saci de sport: modele și descriere de cusut

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Cum să vă coaseți mâinile?
 2. Model mare feminin pentru fitness
 3. Bag-bag: clasa de master

Un sac de sport este necesar de către toți. Este puțin probabil că există o astfel de persoană care cel puțin o dată nu avea nevoie de astfel de bagaje. Modelele simple și o clasă de master detaliat vor permite fetelor să aibă o pungă de gimnastică de făcut.

Cum să vă coaseți mâinile?

Geantă sport cu mânere fără centură - astăzi o clasă de master este dedicată acestui tip de bagaje.

Ce să gătești?

 1. Vechiul ziar (cu cât este mai mare ziarul, cu atât mai mare va fi sacul).
 2. Veți avea nevoie de alte instrumente: foarfece, riglă, creion simplu. De ce să desenați un model cu un creion? Creionul nu va lăsa urme pe model și material.
 3. O pungă este un lucru care ar trebui să servească proprietarul său pentru o lungă perioadă de timp și să fie durabile. Materialele speciale cu impregnare hidrofugă vor fi cea mai bună opțiune pentru croitorie. Dar următoarele materiale vor face: prelata, tesatura de ploaie. Pad: zimțirat sintetic mat, fleece pentru consolidarea fundului.
 4. Accesorii: fermoar (60 cm) de culoarea dorită, inele pentru pungi.

Continuarea clasei de master:

 • Repede ziarul în jumătate. Colțurile paginilor ar trebui să se potrivească una cu cealaltă.
 • Următorul pas este să faci un avion în copilărie. Înclinați colțurile ziarului, lăsând o distanță de centru. Pe partea pliată a ziarului (în cazul în care colțurile sunt îndoite) pentru a trage o linie dreaptă. În fotografie puteți vedea cum trebuie trasată linia. Orizontul este desenat de-a lungul unei linii oblice. Acest lucru se întâmplă pentru un motiv: partea superioară a ziarului va fi punga în sine, partea inferioară - partea de jos.
 • Tăiați vârful ziarului de-a lungul liniei intenționate și tăiați-l în centrul ziarului pliat. Desenati gentile gata. Efectuați următoarele simboluri pe desen: litera superioară A; în partea de jos este o literă B mare, conturul ori.
 • Produse de taiere cu cote de cusătură.
 • Tack și coase partea de sus a sacului cu partea de jos. Cusăturile se pot realiza atât pe partea din față, cât și pe interior. Cusături exterioare pentru a decora panglica largă. Pentru a fixa un fermoar.
 • Pentru același model, trebuie să tăiați bagajele. Pe căptușeală coaseți buzunarele de dimensiunea dorită.
 • Lână întărită din lână. Este așezată cusătura mașinii din partea greșită a căptușelii (atunci nu va fi vizibilă în interiorul sacului).
 • Tăiați mânerele la sac (lungimea este luată la dorință). Coaseți mânerele produsului.
 • Împingeți partea frontală a pungii cu căptușeala fină, cu laturile greșite unul față de celălalt. Îndepărtați cu pini, ștergeți și cusați mașina. Procesați secțiunile deschise în interiorul sacului cu o conductă oblică. Bagul este gata.

Model mare feminin pentru fitness

Pentru cursurile din săli de sport au nevoie de îmbrăcăminte sportivă și încălțăminte. Punga de fitness ar trebui să fie spațioasă. Buzunarele mici din interior vor permite să nu se piardă lucrurile necesare pentru casă: chei, telefon, portofel. În conformitate cu acest model, puteți coase un sac-banană.

Desenul unei pungi sportive este astfel încât dimensiunile pot fi schimbate cu ușurință pe o parte mai mare sau mai mică.

Întreaga secvență de fabricare a produsului este similară celei din clasa master anterior (puteți naviga la acesta).

Punga de banane are un compartiment mare. Mânerele scurte și o curea de umăr vor adăuga confort în timpul deplasării.

Geantă mare dreptunghiulară se pare, dacă luăm un asemenea model ca bază. Dimensiunea produsului finit: 42: 20: 28 cm. Buzunarele pot fi cusute la exterior și în interiorul sacului. Un fermoar pe buzunare oferă o protecție suplimentară pentru siguranța lucrurilor.

Modelul rucsacului Poate fi util acelor fete care preferă să-și elibereze mâinile din geanta de pe șosea. Rucsacul, situat pe umăr, vă permite să plătiți rapid pentru călătorii în transport, să luați mâna copilului sau să faceți alte lucruri importante.

Desenul prezintă toate lucrurile necesare atunci când coaseți: unde să coaseți un fermoar, o bară, locația modelului pe țesătură (de-a lungul firului).

Bag-bag: clasa de master

Această clasă de master este potrivită pentru mamele ale căror copii poartă o trecere la școală. O pungă cu un buzunar, unde sunt inițialele copilului, este o opțiune convenabilă pentru toate activitățile sportive ale copilului dumneavoastră.

Ce este necesar?

 • tricot (puteți alege o altă țesătură);
 • din cordonul ombilical;
 • piele artificială - pentru aplicații (inițiale);
 • inele de filetare;
 • fir pentru a se potrivi cu materialul.

Lungimea cablului poate fi măsurată prin punga veche pentru pantofi sau făcută de curelele unui rucsac școlar și adăugați lungimea cablului la inserție în șiret.

Desenul constă în construirea de dreptunghiuri:

 1. Bag - 64x40 cm (2 părți).
 2. Contribuție suplimentară la sacul de 40x24 (2 părți).
 3. Buzunar - 16x21 (1 articol).

Lucrul începe cu procesarea buzunarului:

 • Puneți partea superioară a tivului cu o tăietură închisă.
 • Efectuați inițialele copilului artificial din piele falsă și coaseți-le în buzunar.
 • Litere cusute drept cusaturi fara prelucrare zig-zag.
 • Coaseți buzunarul în partea principală a pungii.
 • Apoi, combinați părțile principale ale sacului și știftul cu știfturi. Conectați sacul liniei mașinii și adăugați contrastul.
 • Basting și cusături laterale ale sacului, dar nu complet, aveți nevoie pentru a lăsa un loc sub șnurul.
 • Îndoiți marginea superioară a pungii pentru a putea trage cablul.
 • Consolidarea colțurile pungii va ajuta colțurile de piele artificială. Din piele tăiați un triunghi dreptunghiular (2 bucăți). Colțurile cusute în fundul sacului.
 • La colțuri introduceți inelul de perforare al cablului.
 • Rămâne să treci cablul în pungă. Cum să trageți cablul afișat în fotografie.

Modelele simple de bagaje pentru sport vor permite fetelor să dobândească abilități de cusut. În funcție de modelul sacului de fitness, puteți coase produsul, dând preferință dorințelor voastre în culoarea și dimensiunea bagajelor sportive.

Punga este considerată a fi unul dintre produsele de croitorie cele mai complexe, cu toate acestea, dacă urmați instrucțiunile pas cu pas din videoclipul atașat, puteți obține propriul dvs. bagaje la îndemână înainte de sărbători. Coopează chiar și croitorul de început.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații