ochelari de soare

Alegerea ochelarilor de soare pentru o față alungită

Alegerea ochelarilor de soare pentru o față alungită

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. Cum să determinăm corect forma feței?
  2. Cum de a lua ochelari pentru fata ovala alungita?
  3. Analiza modelelor de modă
  4. Tare "nu" pentru o față alungită

Forma și caracteristicile faciale fac o persoană unică. Din conturul său depinde de ce machiaj și accesorii vor fi cele mai de succes. Orice detalii, elemente de garderobă, în primul rând ar trebui să sublinieze demnitatea și să completeze imaginea.

În acest articol vom vorbi despre selecția de pahare (clasice și solare) pentru proprietarii de fețe alungite. Vara vine întotdeauna foarte forțat, trebuie să fii gata. Pentru a face alegerea corectă, trebuie mai întâi să determinați corect forma feței pentru a preveni greșelile în selectarea formei cadrului.

Cum să determinăm corect forma feței?

Cu ochiul liber este dificil să evaluezi singură forma, dar dacă te hotărăști să-ți dai seama în serios, o să facă o cale simplă, pe care toată lumea o poate repeta fără ajutorul companiei.

Veți avea nevoie de un marcator lavabil, un creion sau săpun (apropo, rujul va funcționa, de asemenea).

Deplasați-vă de oglindă la lungimea brațului și trageți un contur față de această distanță., care acoperă linia bărbii și aduce la linia parului. Este mai bine să faceți această procedură de sus în jos. Faceți un pas înapoi și uitați-vă bine la forma rezultată. Conturul desenat va da răspunsuri la multe întrebări din domeniul stilului, al machiajului și al selecției de accesorii.

Cum de a lua ochelari pentru fata ovala alungita?

Forma oblică alungită este, de asemenea, aproape de ovalul clasic, dar fruntea este de obicei mai îngustă, iar bărbia, dimpotrivă, este alungită. Cu o selecție greșită de cadre, o persoană poate să arate ca fiind plată, subțire și epuizată.

Pentru a nu face rău atunci când alegeți puncte, trebuie să echilibrați corect caracteristicile faciale, echilibrând proporțiile dintre partea superioară și cea inferioară.

În acest caz, ochelari perfecți, cadre care vor fi egale cu lățimea feței sau chiar ușor vor trece dincolo de ea.

Atunci când alegeți un cadru, este necesar să acordați atenție și îndoirii liniei sprâncenelor: conturul ochelarilor trebuie să îl copieze.

Proprietarii unei fețe alungite sau ovale alungite nu trebuie să se teamă de experimente. Pe o astfel de față, accesoriile destul de luminoase și atipice de designer arată foarte bine, astfel încât sortimentul de pe piață creează cu ușurință un zbor de fantezie.

Nu vă lepădați plăcerea dacă vă plac sclipici și pietre, brațe largi - ușor.

Puteți experimenta materialul jantei: atât plastic cât și metal vor arăta foarte avantajoase. Dacă preferați bijuteriile masive de-a lungul conturului cadrului, atunci acordați atenție faptului că ele sunt situate pe marginile exterioare ale cadrului mai aproape de temple.

În plus față de jantă, acordați atenție jupanilor: este de asemenea mai bine să acordați prioritate părților mari și mari. Jumperii dubli și joși pot fi găsiți pe modele moderne. Dacă funcțiile dvs. sunt destul de subtile, atunci cadrele voluminoase pot ruina proporțiile perfecte.

Analiza modelelor de modă

După cum am menționat mai devreme, o față alungită implică experimente cu imagini și, prin urmare, cu ochelari, deci nu uitați să încercați și să evaluați noutățile la modă pentru a crea o imagine unică și de neuitat.

De exemplu, opțiunea de ochelari rotunzi în stilul lui Harry Potter este uimitoare pentru o față lungă. Această alegere va face ca imaginea să fie restrânsă, strictă și potrivită pentru evenimentele oficiale de afaceri, studii, performanțe la conferință, precum și pentru viața cotidiană.

Pisica ochilor este o mare alegere feminina pentru iubitorii de rafinament.De regulă, acest model este adesea realizat din plastic și face ca fața să fie moale și rafinată. Colțurile ascuțite și înălțate de-a lungul conturului vor conferi imaginii imaginea unei flirtări.

Aviatorii - același tip de ochelari, care se găsesc adesea cu doi jumperi, reprezintă o opțiune excelentă pentru o față alungită ovală.

Un alt model demn de remarcat este navigatoarele. Tradus din engleza "subliniaza sprancenele." Acest efect este creat datorită părții superioare masive a cadrului, cea inferioară, de regulă, rămâne o linie subțire și accentuează doar forma muchiei.

Weifarera - fabricat din plastic și având un cadru solid. Acest model este ideal pentru bărbați cu o formă lungă sau clasică de formă ovală. Dar, în multe privințe, este și un stereotip, deoarece modelul este unic, este la fel de potrivit pentru bărbați și femei. Forma ochelarilor este destul de universală. Ea poate fi atât limitată clasic și minimalist, și mai pronunțat de sport. Linia acestui model este foarte variată în ceea ce privește culoarea materialului și lentilele, precum și mărimea ochelarilor.

Tare "nu" pentru o față alungită

Orice, chiar și forma ideală a feței are în continuare anumite "dar" într-o selecție competentă de accesorii.

Să aruncăm o privire la ceea ce ar trebui să evite proprietarii feței alungite.

  • Ochelari cu o jantă îngustă sau cu absența absolută a acestuia.
  • Jumper foarte localizat. Aceasta va face fata mai alungita.
  • Prea larga o margine, care merge cu mult peste zona pietrei, este alegerea gresita pentru proprietarii oricărei forme ovale.

Alegeți cadrul dorit pentru ochelari de soare vă va ajuta să vă sfătuim de la stilistul video de mai jos.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații