Stilul de îmbrăcăminte pentru femei

Stil colorat în haine

Stil colorat în haine

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Are stil bloc de culoare
 2. Cum combinați culorile
 3. Cum sa alegi machiajul
 4. Moda arc exemple

Fiecare doamnă vrea să arate elegantă și atractivă. Este important să puteți combina corect hainele, nu numai în textură, ci și în nuanțe de culoare. În acest articol ne vom uita la stilul blocului de culoare, cum să îl folosim pentru a crea un arc individual.

Are stil bloc de culoare

Blocarea culorilor este o artă originală de combinare a culorilor luminoase. Aceasta este o adevărată descoperire pentru acele femei care nu tolerează plictisirea și sunt gata să iasă în evidență de mulțime, declarând individualitatea lor. "Blocul de culori" în traducere din limba engleză înseamnă "blocuri de culoare". Această opțiune oferă un accent de setare îndrăzneață cu culoarea.

Luați în considerare caracteristicile sale.

 • Culori vii și vii. Adevărat, trebuie să spunem că merită să folosim stiluri simple în haine. Nu este necesar să decorați imaginea cu amprente, desene, inscripții suplimentare. Toate acestea nu vor corespunde orientării stilistice.
 • Combinați ansamblul cu 2-3 culori. Acest lucru va păstra armonie și va susține stilul.
 • În jos cu desene elaborate și detalii prea atrăgătoare. Este mai bine să acordați prioritate stilurilor geometrice modeste. De exemplu, alegeți o rochie cu o siluetă dreaptă, o siluetă A sau o teacă.
 • Punctul culminant al acestei direcții sunt inserțiile geometrice ale nuanțelor luminoase, care sunt împărțite în blocuri. Apropo, astfel de haine pot fi utilizate cu succes pentru a crea iluzii optice. De exemplu, toată lumea știe că inserțiile verticale pot întinde vizual o figură umană. Deci, fiecare doamnă va părea chiar mai subțire.
 • Bună dispoziție. Acest stil presupune că totul este luminos, ceea ce înseamnă că veți putea prinde un val pozitiv, culoarea cenușie a cotidianului, vă reîncărcați cu energie și pozitiv.
 • Abilitatea de a-și dezvălui individualitatea. Multe femei doresc să atragă atenția altora, inclusiv sexul opus. Acest lucru se poate face într-un mod elegant și creativ. Cu toate acestea, amintiți-vă că măsura este importantă în toate aspectele.

Blocarea culorilor este destul de populară în toate țările. La urma urmei, pentru a fi în tendință, nu este necesar să cumpărați lucruri scumpe. Trebuie doar să selectați cu atenție haine simple în culoare. Principalul lucru este să găsiți linia dintre frumusețe și absurditate. Se poate opri la o culoare mai strălucitoare, în timp ce alții o iau mai relaxat.

Experții recomandă alegerea cheii preferate pentru haine și accesorii. Apoi vă veți simți încrezători și atrăgători.

Și alegerea formelor geometrice corecte, puteți sublinia avantajele lor. Merită să ne amintim că "blocul de culori" nu este întotdeauna potrivit. De exemplu, există puține birouri în care este permisă utilizarea unor haine multicolore strălucitoare.

Cum combinați culorile

Culorile luminoase vor face o anumită impresie altora. Dacă doriți să fiți perceput ca o persoană creativă care gândește creativ, atunci ar trebui să alegeți corect nuanțele de culoare. Să fie două sau trei game de culori. Puteți alege tonuri adiacente sau opuse.

Cele mai de succes opțiuni: roșu - verde, albastru - galben, portocaliu - verde și altele.

Merită să ne amintim cum sunt aranjate culorile curcubeului. Acesta va fi un sfat bun în alegerea haine colorate. De exemplu, cea mai ușoară cale este de a combina tonurile învecinate ale unui inel de culoare. De exemplu, roșu cu portocaliu și așa mai departe. Astfel, puteți păstra stilul și arătați armonios.

De asemenea, o opțiune bună ar fi utilizarea nuanțelor complementare: galben - violet, roșu - verde. Aici puteți să vă arătați imaginația și să vă creați propriul arc.

Puteți folosi principiul a trei nuanțe care se află într-un triunghi imaginar. De exemplu, albastru - galben - portocaliu, galben - verde - roșu. Nuanțele strălucitoare ale unui strat, unui pulover și ale altor elemente de haine vor crea impresia de veselie.

Merită să folosiți regula de bază:

 • 60% ar trebui să fie culoarea principală;
 • 30% - o nuanță suplimentară;
 • 10% - tonalitate accentuată.

Dacă păstrați aceste proporții, arcul dvs. va fi elegant și la modă. Merită să ne amintim că blocurile de culoare vor împărți forma. Prin urmare, dacă aveți unele probleme cu proporții, atunci ar trebui să abordați în mod special alegerea de haine. Este mai bine să ascundeți zonele cu probleme prin tonuri atenuate, nuanțe bogate în culori închise. Acest stil cu o îndemânare va ajuta la corectarea oricăror nuanțe ale figurii.

De exemplu, poți purta o rochie de nuanță întunecată, iar în partea de sus - un jachetă, o jachetă sau o jachetă, o cămașă (dacă este o opțiune sportivă), o jachetă (nu se fixează). Pentru piesele în formă de pară, purtați culori închise la fund. Dacă aveți o figură în formă de măr, atunci ar trebui să evitați blocurile orizontale în zona abdominală. Puteți evidenția cu succes picioarele, purtând colanți luminosi. Pentru figura clepsidră, ar fi recomandabil să evidențiem zona taliei, pentru a atrage atenția asupra feminității.

Primul și cel mai important lucru este să decideți asupra paletei de culori dorite. Alege culorile tale preferate care te vor încânta în fiecare zi. Dacă începeți doar să înțelegeți elementele de bază ale blocării culorilor, atunci este mai bine să vă opriți la două tonuri. Alegeți neutru și luminos. Cu ei vă veți simți mai confortabil. Puteți utiliza tonuri bej, negru, gri, alb.

Apoi adăugați treptat a treia și a patra nuanță. Nu vă fie frică să experimentați. De exemplu, dacă utilizați haine albe și portocalii, puteți adăuga un mic coral. Poate fi o pungă, brățară, manichiură. Principalul lucru este de a combina totul organic.

Se pot combina cu succes cheile roz cu galben, rosu, albastru. Cu toate acestea, hainele cu un model nu trebuie folosite. Va ruina întreaga imagine. Acordați atenția cuvenită accesoriilor. Când costumul include trei nuanțe, ar trebui să alegeți unul dintre ele și să adăugați astfel de elemente în imagine sub forma unei centuri, pungi, batiste, bandaje.

Cum sa alegi machiajul

Ar trebui să spunem și despre machiaj. Mulți oameni cred că dacă folosiți o tunică luminată, o cardigan maroniu și un alt adidativ tonal, puteți alege cu siguranță elementele colorate ale machiajului. Cu toate acestea, nu este cazul. Indiferent de direcția pe care ați ales-o în "blocul de culori" - sport, feminin pentru o dată, rochie de birou (dacă compania permite culori mai "pline de viață") - merită reținut în machiaj

Nu există loc pentru strălucire, umbre strălucitoare, ruj colorat. Principala tendință este de a ridica tonuri naturale mai liniștitoare. Acordați preferință piersicii bej, maro, moale, pentru a accentua frumusețea naturală a feței. Deci, puteți pune în mod eficient toate accentele, arătați elegant și la modă, dar nu sfidător.

Moda arc exemple

Pentru a accentua stilul, trebuie să alegeți cheia potrivită, accesoriile și toate elementele de îmbrăcăminte. Luați în considerare imaginile populare.

 • Rochii. Concepțiile clare și contrastante sugerează un minim de decor. Puteți combina rochii cu pantofi cu călcâi drept, dar nu cu stiletto-uri. Alegeți o pungă monofonică, astfel încât imaginea să nu pară prea ciudată. Utilizați cu succes inserțiile de contrast laterale pe rochie. Acestea vor ajuta la vizualizarea taliei subțiri.
 • Fuste. Fusta originala poate fi combinata cu un top simplu. Acesta poate fi un top alb sau neutru. El va sublinia cu succes imaginea. Modelul poate fi completat cu o decorare neobișnuită.
 • Hoodies și pulovere. Imaginea cu utilizarea acestor haine va fi casual și la modă. Puteți crea cu succes seturi cu pantaloni, blugi și fuste simple.
 • Arcul de seară Pentru ocazii oficiale, rochii lungi și chiar salopete vor face.Asemenea aparate pot fi folosite de fete cu încrezători și curajoase care nu se tem să atragă atenția. Puteți decora arcul cu un ambreiaj tare unic.
 • Coat. Ochelarii de exterior ar trebui să se suprapună cu încălțăminte simple și confortabile. Modelele pot fi selectate pe platformă sau pe pană. Permite să folosească o geantă luminoasă, care va deveni accentul întregului arc. În același timp, tonalitatea tuturor hainelor ar trebui să fie mai supusă și în armonie cu accesoriul.

Am examinat caracteristicile stilului blocului de culori. Acum știți cum să alegeți și să combinați corect culorile în haine, cum puteți să vă ascundeți defectele și să evidențiați avantajele. Nu vă fie frică să experimentați, dar nu exagerați cu culoarea.

Începeți cu două nuanțe și adăugați treptat al treilea. Creați-vă propriul stil, lăsați-vă starea de spirit întotdeauna să fie strălucitoare ca și hainele dvs. în stil colorat.

Cum puteți combina culorile în haine, consultați următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații