Grijă pentru îmbrăcămintea exterioară

Cum pot elimina pata de vopsea din sacou?

Cum pot elimina pata de vopsea din sacou?

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. Cum de a aduce vopsea proaspătă?
  2. Cum se îndepărtează vopseaua uscată?
  3. Cum de a elimina vopseaua de pe tesatura albă sau neagră?

Fiecare persoană, cel puțin o dată în viață, a murdărit din neatenție un lucru cu vopsea, sprijinindu-se pe un zid pictat, gard, așezat pe o bancă proaspăt pictată și în multe alte moduri. Nu intră în panică și nu vă grăbiți să luați haina pentru curățarea uscată. Nu toată lumea a reușit să-și îndepărteze singure spoturile de acasă. Articolul va vorbi despre ce fel de vopsea și cum să-l scoateți din sacou prin mijloace improvizate.

Cum de a aduce vopsea proaspătă?

Vopseaua care tocmai a rămas blocată pe elementul dvs. poate fi eliminată utilizând o varietate de metode Asta e doar vopseaua este diferită și are câteva caracteristici, cum ar fi materialul care îți face jacheta.

Dacă aveți un sacou din piele sau o piele de piele, puneți doar un pahar de vopsea care nu sa uscat, îl puteți curăța cu orice ulei vegetal (floarea-soarelui, uleiul de măsline este mereu la îndemână). Îndepărtați cu abundență un tampon de bumbac cu ulei și frecați în zona de vopsea aderentă, este mai bine să schimbați tamponul de bumbac pentru a nu lăsa urme pe produsul din piele. Faceți un efort atunci când eliminați, deoarece produsul din piele are pori și un model în care poate rămâne vopseaua.

Când uscați vopselele de vopsea, utilizați un solvent. Acestea includ benzină rafinată, alcool alb, acetonă, terebentină, kerosen. Utilizând aceste substanțe agresive, aveți grijă, deoarece acestea pot strica obiectul de îmbrăcăminte sau pot otrăvi fumul acestor lichide. Țesuturile moi nu trebuie umectate abundent într-una din substanțele enumerate și aplicate cu grijă la vopseaua uscată până când pata se dizolvă.

Nu frecați elementul, deoarece este posibilă modificarea structurii suprafeței produsului din piele, stricați culoarea jachetei. O metodă mai simplă, dar mai puțin eficientă, este de a spala peria cu un agent de curățare și de a freca la locul de poluare. Detergentul pentru spălătorie sau alte detergenți nu sunt potrivite pentru articole din piele.

Petele de pe suprafața sacoului bolonev pot fi îndepărtate cu ajutorul alcoolului cald. Îndepărtăm contaminarea cu o cârpă sau un bumbac umezit cu alcool. După îndepărtarea petei, asigurați-vă că ați spălat articolul din Bologna, astfel încât atunci când se usucă la fața locului, nu mai sunt urme de urme sau pete după vopsea.

Jacheta de pe mantaua absoarbe vopseaua nu mai rea decât altele. Puteți spăla petele folosind săpunul de uz casnic, acesta fiind unul din modurile inofensive care nu vor strica tesatura sacoului. Ar trebui să speli bine pata și să frecați cu o pensulă rigidă, după care să puteți trimite jacheta la o mașină de spălat.

Vopselele de ulei trebuie îndepărtate cu detergenți, deoarece după îndepărtarea cu șervețele se va produce o pete grasă. Puteți aplica detergentul obișnuit pentru feluri de mâncare care elimină perfect uleiurile și grăsimile. Guașă și acuarelă eliminați ușor, trebuie doar să vă întâmplați locul de poluare.

Cum se îndepărtează vopseaua uscată?

Curățarea jachetei de pe vopseaua încăpățânată, uscată sau veche este puțin mai dificilă. Dar nu renunțați și nu aruncați chestia, pentru că vă poate servi pentru câțiva ani, dacă faceți puțin efort.

Pentru a elimina petele vechi, trebuie să îl înmuiați. Pentru a face acest lucru, puteți folosi loțiunea de spirit. Puneți o bucată de pânză în alcool cald și o aplicați la locul de poluare. Sau puteți utiliza soluție de sodă, care unge locul murdar. La locul de poluare este, de asemenea, sfătuiți să aplicați margarină sau unt, puteți ulei vegetal.Oțetul de masă face rapid țesătura moale.

După înmuierea locului uscat, puteți încerca să îl scăpați pentru totdeauna. Aici putem folosi solvenții descriși mai sus. Este suficient să se aplice substanța caustică și să se stea timp de ceva timp, astfel încât substanța să fie absorbită în mod corespunzător în material. După ce puteți utiliza o periuță de dinți, dacă fața este mică sau o perie pentru covoare. Mișcările intense freacă vopseaua să se dizolve și pata dispare.

Nu uitați să înlocuiți sub suprafața care urmează să fie curățată, o țesătură care va absorbi excesul de solvent cu reziduuri de vopsea. O astfel de manipulare necesită o spălare mai completă a articolului.

Un diluant special de vopsea vă va ajuta să eliminați vechea pete.

Este o modalitate simplă de a elimina petele de vopsea fier și hârtie goală. Atașați hârtia la locul de contaminare și fierul de mai multe ori cu un fier preîncălzit. Se recomandă o foaie albă curată, deoarece foaia tipărită poate imprima textul pe țesătură atunci când fierul este încălzit și va trebui să căutați o modalitate de a curăța jacheta de cerneală.

Mulți folosesc remodelarea obișnuită a unghiilor. Dar nu are proprietăți puternice de dizolvare, în special nu este potrivit pentru îndepărtarea petelor vechi și uscate.

Petele de grăsime din materia colorantă pot fi curățate cu amoniac. După umezirea suprafeței și apoi fixați petele folosind detergent.

Dacă un punct de prescripție vechi nu vă ajută cu monoterapie constând într-un singur solvent, încercați să vă sporiți efectul prin adăugarea unui alt tip, dacă acest lucru nu vă ajută, efectuați un amestec de trei tipuri de solvenți. De exemplu, puteți amesteca terebentină, acetonă și benzină, veți obține un amestec nuclear și veți scăpa doar de vopselele aderente. Nu uitați că după îndepărtarea petelor trebuie să spălați jacheta, astfel încât să nu existe divorțuri și mirosuri dezgustătoare.

Există o metodă de curățare fără atac chimic asupra țesăturii. Curățarea mecanică cu un cuțit sau o lamă ascuțită. Cuțit ascuțit, mișcări ușoare, încercați să răzuți vopseaua uscată.

Cum de a elimina vopseaua de pe tesatura albă sau neagră?

O problemă foarte obișnuită este cum să eliminați vopseaua dintr-o jachetă albă, deoarece țesătura ușoară are capacitatea de a fi vopsită.

Începeți prin utilizarea pete pentru îndepărtarea petelor. Îndepărtați lucrul în apă caldă cu un produs de îndepărtare a pielii de calitate. Apoi spălați produsul cu detergent. Curățarea cu cretă se poate face fără teama de a picta produsul. Dacă această metodă nu a funcționat și vopseaua a avut timp să se absoarbă, puteți folosi ușor loțiune cu amoniac cald sau alcool etilic sau cu solvenți, de preferință o culoare transparentă, care nu va relua din nou materialul ușor.

Pentru țesăturile negre se utilizează aceeași tehnică de curățare. Frica de curățarea produsului negru este următoarea: atunci când spălați vopseaua, puteți șterge țesătura astfel încât să rămână un aspect luminos, ceea ce va strica foarte mult aspectul îmbrăcămintei exterioare. Utilizați un amestec de benzină și acetonă, ștergeți locul de poluare și lăsați-l, după spălarea cu detergent.

Cum puteți elimina eficient petele de vopsea pe haine, consultați următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații