Grijă pentru îmbrăcămintea exterioară

Cum să cureți o geantă de căprioară acasă?

Cum să cureți o geantă de căprioară acasă?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Remedii populare
 2. Este posibil să se spele?
 3. Modalități de curățare a cămășii de lumină
 4. uscare
 5. Reguli de îngrijire

O pungă din piele de piele este întotdeauna un tip de produs scump și prezentabil, de calitate superioară și o varietate de nuanțe frumoase. Prin urmare, accesoriile din acest material sunt atât de populare în lumea modei. Sexul echitabil este bucuros să obțină pungi cu un astfel de plan și să obțină o mare plăcere să dețină un astfel de lucru atrăgător, fără a-și imagina cum să aibă grijă de el.

Într-o șosete, pieptănarul se manifestă ca un material puternic și durabil, dar în timp, orice accesoriu elegant devine poluat și își pierde aspectul prezentabil. Din păcate, nu toată lumea are ocazia să viziteze curățătorii de curățătorie, unde profesioniștii vor rezolva orice problemă, prin urmare vin metode populare și sfaturi de specialitate în timp testate, care rareori nu reușesc.

Remedii populare

Mizeria murdară poate fi curățată cu o perie specială. Ar trebui să fie achiziționat înainte de a cumpăra orice lucru din piele de căprioară, deoarece este cea mai ușoară metodă de a scăpa de pete diferite. Este fabricat din cauciuc și, uneori, are o perie metalică sau perii obișnuiți.

Este de dorit să se folosească ca o îngrijire zilnică și prevenirea poluării, în timp ce ea poate elimina urme proaspete.

O modalitate foarte bună de a lupta cu murdăria este eraser, care curăță un simplu creion. El este întotdeauna la îndemână și câteva mișcări ușoare vor scuti pete și chiar și unsoare. Pentru un accesoriu luminos, ar trebui să utilizați o radieră albă, iar în nuanțe întunecate nu trebuie să existe probleme speciale.

Guma de șters nu poate face față cu pete puternice, dar șmirghelul zero sau piatra ponce este potrivit pentru ei.

Această opțiune se aplică numai în cazuri foarte dificile, deoarece puteți strica complet materialul. Mișcările de mișcare ar trebui să fie lentă, netedă și foarte delicată pentru a menține pielea în ordine după procedură.

Grăsimea elimină cu ușurință o soluție specială ușor de pregătit acasă. În părți egale este luată lapte cu conținut scăzut de grăsimi și bicarbonat de sodiudupă care ingredientele sunt bine amestecate. Produsul se aplică cu un tampon de bumbac pe o cârpă, apoi se curăță ușor cu o mișcare de presare.

După ce impuritățile nu mai sunt vizibile, un burete uscat îndepărtează reziduurile, iar pieptănatul ud trebuie să fie bine șterse cu un șervețel sau un prosop și să fie trimis să se usuce.

Cea mai obișnuită opțiune de curățare este o soluție de săpun, care include orice detergent (șampon, gel, săpun frecat) și apă călduță. Aplicarea are loc cu un burete de spumă ușor umezit într-o soluție și presat pentru îndepărtarea excesului de lichid. Ștergeți locurile murdare ar trebui să fie atent după care o țesătură textilă umedă îndepărtează resturile de săpun.

Este considerat un bun ajutor în lupta împotriva locurilor înfundate aceticcare se face din următorul calcul: 1 lingură de oțet la 1 litru de apă curentă. Concentrația sa nu trebuie să depășească 9%.

Este posibil să utilizați un astfel de agent pe o țesătură de orice culoare și, după spălare, se recomandă să spălați bine materialul pentru a evita petele urâte.

Pentru piele de căprioară închisă, se recomandă o cafea adecvată pentru cafea, care este aplicată cu atenție pe produs. Zonele cu probleme par a fi frecate într-o mișcare circulară, iar după uscare, resturile de îngroșare sunt îndepărtate cu o perie.

Îndepărtați petele și soluția cu amoniac (1 până la 5), ​​care este aplicat în mod constant în locurile solicitate, cu o perie moale. El permite să păstreze culoarea, nu dă divorțuri și dispare în mod independent.

Mulți folosesc amoniac în cantitate de 50 ml în 150 ml de apă. Se aplică, ca și restul lichidului, cu un burete sau o cârpă, puteți lua o cârpă din microfibră. Zonele cu probleme sunt frecate activ și lăsate timp de zece minute, apoi spălate cu o cârpă umedă. Dacă este necesar, procedura se repetă, dar cantitatea de amoniac va trebui crescută cu 20 ml pentru eficacitate.

Nu vă fie teamă de mirosul obsesiv, deoarece se evaporă repede, dar va trebui să lucrați într-o cameră bine ventilată.

Destul de des pe pungi sunt pete de sânge, grăsimi, vin sau cafea, în aceste cazuri, multe căi sunt ineficiente, cu excepția pulberilor fără parfumuri. Poate fi talc sau pulbere pentru copii, principalul lucru fiind absența componentelor în exces în compoziția lor sub formă de arome. Pulberea este distribuită treptat pe suprafață și rămâne acolo până când se schimbă culoarea. Acest lucru sugerează acest lucru instrumentul funcționează și absoarbe contaminarea. După cum este necesar, va trebui să fie schimbat până la dispariția pielii.

Urmele de înghețată sunt bine șterse cu un șervețel obișnuit umed și apoi este necesar să treci produsul cu o perie pentru a "piepteni" părul și a-i da un aspect original.

Baie de aburi vă ajută să scapați de poluarea neplăcută.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un vas de apă și puțin timp pentru a ajunge la starea dorită. Punga va trebui să rețină aburul și apoi să fie curățată cu o perie de cauciuc.

Benzina este aplicabilă nu numai ca un combustibil, ci și ca o componentă de curățare. Clean AI-95, AI-98 va face, care este aplicat cu o cârpă fără scame sau un tampon de bumbac. În această stare, sacul rămâne timp de 5-10 minute, în funcție de reacție, după care se freacă sarea comestibilă. Are nevoie de timp pentru a absorbi grăsimea și excesul de benzină, dar uneori trebuie să repete această etapă. După toate manipulările ar trebui să fie pieptănat.

Este posibil să se spele?

În toate recomandările pentru grijă de suede au indicat că spălarea este inacceptabilă, în special pentru o mașină de spălat. Apa denaturează puternic, umbra devine estompată, iar aspectul își pierde fostul strălucire și farmec. Punga poate fi șters cu o cârpă umedă, dar nu mai poate rezista din cauza proprietăților materialelor.

Dacă sacul este înmuiat în ploaie, atunci cât mai repede posibil, acesta trebuie șters cu un prosop uscat sau șervețele de hârtie.

Mai bine încercați opțiunea de curățare cu abur, bine dacă este un agent de curățare cu abur puternic.

Pentru a scăpa de sărare, trebuie mai întâi să înmuiați produsul. Petele de maro și negru și blot albastru nu sunt foarte vizibile pe piele de culoare închisă, dar pot fi îndepărtate cu ușurință și prin remedii folclorice. Înmuiați o pată grasă într-o soluție de săpun.

Modalități de curățare a cămășii de lumină

Îndepărtarea murdăriei și a petelor de pe un produs de nuanțe luminoase este o sarcină dificilă, cu care se pot confrunta unitățile de bani. Aici, nu numai curățenia este importantă, ci și albirea ulterioară, fără de care lucrurile își pierd pur și simplu aspectul.

În loc de pulbere sau talc, experții recomandă utilizarea pulberii de dinți, care nu este inferioară performanțelor analogilor, dar în același timp menține albul. Degetele lui sunt frecate în piele, lasate timp de o jumătate de oră, învelind-o cu filmul agățat. Acest lucru se întâmplă de mai multe ori până când poluarea dispare. Reziduurile sunt pur și simplu scuturate sau îndepărtate cu un aspirator.

O soluție de peroxid de hidrogen și apă este, de asemenea, potrivită pentru aceste scopuri, care se face în proporții de la 1 la 4. Este foarte simplu de utilizat, deoarece nu trebuie spălat după curățare. Trebuie doar să aplicați instrumentul pe zonele cu probleme, să înmuiați toate servetele și să lăsați să se usuce.

uscare

Trebuie spus un cuvânt separat despre uscare, deoarece este un punct important în procesul de îngrijire a produselor din piele de căprioară. Lucrurile nu ar trebui să fie amplasate în imediata vecinătate a dispozitivelor de încălzire, în special bateriile, încălzitoarele, aerul condiționat și chiar uscătorul de păr. Lumina soarelui poate ruina, de asemenea, un accesoriu preferat.Din moment ce își va pierde forma și poate că va schimba ușor umbra, cu alte cuvinte, va "arde" în soare.

Este mai bine să se usuce sacul de pe balcon departe de lumina soarelui, dar în absența unei astfel de oportunități o puteți face acasă, principalul lucru este să-l umpleți cu ziare înainte de a începe, pentru a nu pierde forma.

Reguli de îngrijire

În ciuda abundenței metodelor populare de curățare a pungilor din piele de căprioară, este un proces destul de dificil, consumând mult timp și efort. Este mai bine să se angajeze în acțiuni preventive și să se îngrijească corespunzător produsul, astfel încât să nu sufere din cauza prezenței petelor. Câteva reguli simple vă vor ajuta să prelungiți durata de viață a sacului și să îl păstrați intact:

 • Nu este nevoie să economisiți din fonduri profesionale ale unor companii precum Avel, Alive, Salton, Erdal.
 • Excludeți din arsenalul de produse de curățare agresive care pot dăuna pielea delicată.
 • Umiditatea nu trebuie să intre pe produs, iar spălarea este complet exclusă.
 • A doua etapă după curățare este aplicarea agenților hidrofugi.
 • Uscarea are loc într-un mod natural, fără a utiliza aer cald.
 • Strângerea și răsucirea conduc la deformarea formei.
 • Înainte de orice procedură de curățare, trebuie să verificați mai întâi instrumentul pe o bucată de piele neplăcută și să urmăriți reacția, pentru a nu strica lucrurile. Nu toate metodele de curățare sunt potrivite pentru unul sau alt tip de piele de căprioară.

Atitudine atentă, proceduri preventive de înaltă calitate, o abordare responsabilă în alegerea fondurilor - aceasta este baza îngrijirii, care va permite sacului să reziste cât mai mult timp posibil și să păstreze aspectul original de ani de zile.

Cum să curățați geanta de casă de acasă, consultați următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații