Grijă pentru îmbrăcămintea exterioară

Cum se spală un strat de draperie la domiciliu?

Cum se spală un strat de draperie la domiciliu?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Drape: caracteristicile țesăturilor
 2. Tipuri și drape de culoare
 3. Cum să aveți grijă de un produs drape?
 4. Cum se spală acasă?

Pantofii pentru femei și bărbați sunt foarte populare în perioada toamnă-iarnă și, de asemenea, câștigă popularitate pe podiumuri. Drapelul este un lucru la modă, spectaculos, relevant, care creează un aspect elegant, clasic în sezonul rece. Drap este unul dintre cele mai bune materiale pentru confecționarea articolelor de îmbrăcăminte, dar, din nefericire, neștiind cum se va comporta acest lucru atunci când este purtat, cei care doresc să cumpere acest element de garderobă sunt refuzați cumpărarea.

Drape: caracteristicile țesăturilor

Această țesătură din lână dense și grele are un efect de izolare ridicat. Tesatura de țesătură poate fi un strat, unu și jumătate, în două straturi, în funcție de producătorul industriei textile. Acesta își păstrează perfect forma, nu se estompează, este plăcut la atingere și confortabil de purtat, dar nu tolerează efectele negative. Se folosește pentru coaserea articolelor de îmbrăcăminte, costumelor pentru femei și bărbați.

Cu un mare număr de avantaje ale draperii, există doar un dezavantaj - aceasta este dificultatea de a netezi cu un fier, dar gospodinele moderne folosesc un abur pentru haine, astfel încât acest dezavantaj poate fi considerat ca fiind de lucru.

Tipuri și drape de culoare

În funcție de tehnologia de producție și de compania care produce materialul drapelor, tipuri pure de lână și lână:

 1. Materialul de înaltă calitate este realizat din fire de lână naturale, permite doar 15% din aditiv (tratamentul chimic al lânii, vopselelor). Este durabil, durabil, scump, de înaltă calitate și material de valoare.
 2. Materialul din semifabricat din lână are impurități atât din nailon cât și din viscoză, din bumbac și din fire de in. De obicei, în interiorul produsului, firele de calitate inferioară sunt utilizate cu adaosuri de lână recuperate din deșeuri, prin urmare, partea greșită este obținută dintr-o structură liberă. Acest lucru nu afectează aspectul unui produs drape, dar poate reduce semnificativ masa și densitatea totală.

Atunci când alegeți o rochie, este necesar să țineți cont de componentele țesăturii pentru a ști cum să vă îngrijiți corespunzător: curățați-vă cu apă sau curățați-vă acasă.

Cum să aveți grijă de un produs drape?

Pentru a păstra prezentarea, aveți nevoie de o îngrijire adecvată și atentă a îmbrăcăminții exterioare. Este necesar să se examineze înregistrările producătorului pe etichetă și să se evalueze posibilitățile de curățare a articolelor dulapului la domiciliu. În toamnă și iarna, vremea se schimbă, puteți să vă plimbați prin ploaie, zăpadă, să mergeți pe autostradă și praful să rămână la hainele dvs. sau, accidental, o mașină stropeste noroi dintr-o băltoacă. La întoarcerea acasă nu ar trebui să puneți lucrurile murdare și murdare în dulap, în primul rând, agățați-l pe un cuier și lăsați-l să se usuce și apoi utilizați curățarea chimică.

Puteți folosi o perie uscată sau un burete umed pentru a îndepărta orice praf și murdărie care au rămas în strat. Încearcă să faci asta în direcții diferite.

Zonele umplut în gât, coate, mâini pot fi pulverizate cu pulbere de talc, absorb particule grase. Acestea pot fi, de asemenea, îndepărtate cu un prosop de hârtie și fier. De asemenea, puteți utiliza un aspirator. Cu o duză specială, puteți curăța draperia murdăriei uscate și a prafului acumulat. În zilele noastre există un număr foarte mare Hacking-ul de viață, care poate fi folosit acasă:

 • Dacă nu aveți banda adezivă pentru curățarea capacului, utilizați banda de scotch.Este suficient să înfășurați peria cu partea lipicioasă și să firiți suprafața contaminată cu mâna și veți vedea cât de mult praf și particule mici ați colectat.
 • Puteți curăța petele de alimente, ruj și alte obiecte murdare cu soluție de săpun. Remedierea petelor de pe covor este potrivită și pentru curățare.
 • Un guler strălucitor poate fi curățat cu un amestec special în raport de 4 linguri de amoniac și 1 lingură de sare de masă.
 • Nu rău îndepărtează pâinea de murdărie. Pâinea ar trebui să fie secară. Trebuie să răsuciți uneltele într-o minge și să curățați pata de pe produs și apoi scoateți resturile.
 • Petele de cafea și ceai pot fi îndepărtate cu un amestec de oțet de mere sau de masă și alcool într-un raport unu-la-unu.
 • Vinul poate fi îndepărtat prin stropirea sarei în locul contaminării.

Cum se spală acasă?

Este la fel de simplu ca umplerea unui lucru murdar într-o mașină cu o spălare delicată la temperaturi scăzute - toată lumea știe deja asta. Dar producătorii nu recomandă spălarea straturilor în mașinile automate. Utilizați recomandări suplimentare:

 • Nu utilizați detergent obișnuit de rufe, dar gel, este mai blând se referă la acest tip de țesătură, puteți folosi sampon pentru bebeluși sau săpun lichid;
 • Opriți modul de rotire și uscare a mașinii dvs. de spălat;
 • După spălare, agățați cu atenție stratul pe un cuier, lăsați-l să se usuce.

Amintiți-vă că dacă decideți să faceți acest pas, pentru a nu strica blănurile și decorațiile metalice, dezasamblați-le.

Procedura mai ușoară este spălarea manuală. De asemenea, veți avea nevoie de un detergent pe bază de gel pentru țesături delicate:

 1. Este necesar să se colecteze un recipient cu apă rece și cu adaos de detergent.
 2. Apoi, scufundați chestia în apă și înmuiați o jumătate de oră sau o oră, spălați-o cu mișcări lente.
 3. Nu trebuie să depuneți eforturi maxime pentru spălarea petelor. Este strict interzis să frecați, deoarece după uscare veți găsi pe suprafața peletei.
 4. După o spălare curată, clătiți-o în apă curată de mai multe ori.

Clătiți cu grijă produsul, deoarece soluția reziduală de săpun, după uscare, o poate decora prin divorț.

Coats trebuie să stea pe umerase la paharul lichid pe cont propriu. Dacă ai un uscător, poți să-i faci un lucru curat. După ce sticla este apă, este preferabil să continuăm uscarea în poziție orizontală pe panza, care absoarbe bine lichidele, de exemplu, pe o foaie de hârtie.

Dacă după spălarea mâinilor se formează pelete, obțineți o mașină specială pentru a le elimina.

Impactul local asupra poluării poate fi folosit soluție de săpun și burete moale. Este necesară spumarea amestecului rezultat și frecare ușoară în loc de poluare, apoi îndepărtați spuma cu un șervețel. Când petele dispar, spălați-le cu apă rece.

Există posibilitatea ca în timpul spălării stratul să dispice sau să schimbe culoarea, respectând astfel regimul de temperatură: apa trebuie să fie călduță și mai bună pentru a evita momentele neplăcute. Este important ca, după orice spălare sau curățare, lucrurile să își păstreze forma, iar structura facială a acestei țesături densă, în același timp delicată, nu sa schimbat. Nu permiteți manipularea obscenă a lucrurilor delicate. Tratați-le cu grijă și apoi acest lucru vă va servi de mulți ani. Cumpărați produse din materiale de înaltă calitate și apoi, cu o atitudine reverențioasă, vă va servi mult timp.

Conform recenziilor de pe Internet, putem concluziona că spălarea ușoară a mâinilor modifică mai puțin proprietățile și aspectul țesăturii drapatemai degrabă decât spălarea într-o mașină de scris. După ce ați studiat modalitățile de curățare a stratului de draperie la domiciliu, alegeți cel mai potrivit pentru tipul dvs. de drapetă. Utilizați numai metode fiabile și verificate. Și rețineți că întotdeauna orice produs al dulapului dvs. poate fi atribuit unei curățiri profesionale.Nu vă fie teamă să cumpărați articole de îmbrăcăminte din materiale de draperie, deoarece este întotdeauna elegantă, frumoasă și la modă.

În mai multe detalii despre cum să aveți grijă de stratul de drapetă, spuneți următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații