Coaserea și decorarea hainei

Modele bluze pentru femei obeze

Modele bluze pentru femei obeze

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Modelarea diferitelor modele
 2. Paturi de bluze, tunici
 3. Ateliere de lucru pentru croitorie

Fetele cu forme curvace nu ar trebui să fie îmbrăcate în haine fără forme. Tăietura potrivită a îmbrăcăminții va avea o dimensiune vizuală slabă. Stilul liber al lucrurilor va conferi confort atunci când conduceți.

Astăzi vom spune ce pot fi cusute fetelor care consideră că este foarte dificil să alegi hainele.

Modelarea diferitelor modele

Fetele cu o figură non-standard ar trebui să aibă cu siguranță bluze de birou în garderoba lor. Practicitatea acestor haine este cunoscută tuturor. Bluzele montate pot fi combinate cu orice haine: o fustă dreaptă, pantaloni și blugi.

Un exemplu de model de bluza poate fi vazut in fotografie. Stilul este o bluză pe jug, cu mâneci lungi.

Următorul model este cusut pe baza modelului de îmbrăcăminte pentru fete pline. Bluza cu maneci scurte - O soluție excelentă pentru muncă și întâlniri zilnice. Lungimea bluzei poate fi luată la discreția dvs.

Bucșă dintr-o bucată reduce timpul de coasere bluze. Manșoanele și partea inferioară sunt cusute cu o cusătura în tiv cu o tăietură închisă. Gura este procesată prin rotire.

Bluză pe șiret cu siguranta va apela la femeile care prefera un stil gratuit. V-neckline, cozile frumoase din mâneci dintr-o singură bucată adaugă un cui în imaginea oricărei fete.

Seductiv curea de sus permite fetelor să-și poarte bijuteriile preferate. Pentru a coase un top atât de uimitor, potriviți rochia fină. Lungimea modelului este ajustată în funcție de preferințele dvs.

Fotografia arată că jugul este tăiat din altă țesătură de aceeași culoare. Topul combinat al celor două materiale va arăta pur și simplu uimitor.

Polka Dot Bluză de tunică se taie în 2 detalii: spatele și rafturile cu un singur manșon tăiat. Talia este asamblată pe gingie. Stilul bluzei vă permite să o combinați cu pantaloni înguste.

Material pentru toate bluzele listate, puteți alege orice: mătase, sifon, satin, bumbac. Bluza de satin este potrivita pentru ocazii speciale si sarbatori. Mătase, șifon - dacă bluza este concepută pentru a sărbători ziua de naștere, de lucru și de studiu.

Slujba de birou implică o lungă distracție în birourile înfundate. Bluza de mătase și sifon va fi o baghetă reală. Țesăturile trec bine și se usucă repede.

Paturi de bluze, tunici

Tunica - model universal pentru toate femeile. Stilul unei bluze cu un umăr coborât, mâneci tăiate și un gât v - trei avantaje pentru a coase o astfel de tunica pentru tine.

Desenul se face cu o riglă și un creion pe hârtie. Model potrivit pentru începători în procesul de cusut.

Gâtul și partea inferioară a manșoanelor pot fi tratate cu o conductă sau cu o conductă oblică. Contrastul înclinat inlay va da produsului un aspect frumos. Această opțiune este potrivită dacă țesătura principală este monocromatică sau culoarea butonului este echivalentă cu una dintre culorile țesăturii.

Ateliere de lucru pentru croitorie

Summer beckons cu căldură. Și în dulapul pentru femei apar tot mai multe haine cu mâneci scurte.

Decuparea nu necesită o mare abilitate în coasere. Lipsa de jetoane este o altă ocazie de a te încerca ca o croitoreasă calificată. Stilul bluzei îndepărtează vizual excesul de pe figură.

Model de vară fără mâneci

Cum începe bluza fără mâneci? Instrucțiuni detaliate suplimentare:

 • Creați un desen al modelului pe hârtie, conturați schița principală a modelului cu o linie îndrăzneață și tăiați.
 • Separat pe hârtie pentru a redresa decolteul și decupajul brațului și a face un model cu care se confruntă. Lățimea feței este de 3 cm.
 • Fabric pliat în jumătate de-a lungul filetului.Fixați modelul spatelui și al rafturilor cu ace, astfel încât mijlocul materialului să coincidă cu mijlocul raftului și spatelui. Creste modelul cu un creion simplu pe contur. În plus față de contur trebuie să amânați cotele de cusătură. Tăiați detaliile tăieturii.
 • Tăiați fața pe țesătură. Dacă materialul nu este suficient, suprafața este tăiată în părți. În acest caz, toate piesele trebuie să fie cusute.
 • În mijlocul spatelui trebuie să coaseți un fermoar. În detaliile din spate pentru a face o tăietură pe lungimea fermoarului (a se vedea video). Trateaza sectiunile deschise cu cusatura zig-zag sau cusatura speciala.
 • Tack și coaseți laturile bluzei și umerilor.
 • Gâtul și două brațe pentru a se ocupa cu fața.
 • În partea inferioară a produsului

Cum este cusut fermoarul, consultați următorul videoclip.

„Liliacul“

Bluza cu mâneci - stilul original atrage imediat atenția.

Înainte de a coase bluzele trebuie să pregătească modelul. Decuparea se bazează pe standarde de tăiere general acceptate. Puteți citi despre acest lucru în descrierea bluzei anterioare.

Apoi, efectuați următoarele acțiuni:

 • Coaseți o bluză de-a lungul liniilor umărului.
 • Hem cu mâneci cu tifon închis.
 • Se întoarce pentru a face procesarea unei guri. V-bluza de gât ar trebui să fie clar. După ce cusătura este cusută, tăiați colțul din colțul neckline-ului (fără a afecta cusătura mașinii).
 • Imediat ce fața este cusută la gât, este necesar să faceți o margine de cotitură pe interior. În formă finalizată, muchiile sunt următoarele: îmbinarea cusăturii a căptușelii și a gâtului trebuie să se facă pe interior. Partea frontală în zona decupată a bluzei este frumoasă și uniformă.
 • Este timpul să aprindeți părțile laterale ale bluzei. Aliniați raftul și spatele de-a lungul liniilor laterale. Începătorii în cusătură sunt recomandați să fie înjunghiați cu ace de cusut. Tack și spălați lateralele.
 • Tubul inferior în orice mod cunoscut.

Shirt stil drept

Face parte din stilul de afaceri.

Cum de a coase? Luați în considerare toate detaliile de mai jos.

 • Coaseți coșul pe raft și pe spate.
 • Pe raft există o încuietoare pe butoane. Marginea raftului de fixare pentru a manipula pick-ul cu flizelinom. Podbort - o scîndură îngustă sub buclă și butoane. Trebuie să fie sculptat în 2 detalii. Se potrivește și flizelinul. Altfel buclele vor fi fragile. Flizelin face un nivel sub bucle și butoane mai puternice și durabile.
 • Coaseți lateralele și marginile umerilor.
 • Coaseți de partea mânecilor.
 • Pe mâneci okat pentru a face montaj sau tucks. Scoaterea manșonului ar trebui să se potrivească cu brațul cămășii. Tuckurile se fac uniform din centrul gâtului. O orientare poate servi ca o cusătură de umăr.
 • Manșoanele sunt tăiate în 3 părți fiecare. Manșeta pliată cu fața în jos, atașați partea nețesută. Coaseți manșeta pe muchiile și laturile rotunde mari. Faceți crestături, colțuri tăiate și întoarceți-vă.
 • Manșetă cusută la mâneci. Gulerul este tăiat în 3 părți: 2 părți din materialul principal, 1 parte - flizelin.
 • Procesul de fabricare a gulerului este similar cu manșetele. Pe partea frontală a gulerului de pe muchie, puteți așeza cusatura mașinii.
 • Coaseți gulerul la gâtul cămășii.
 • În partea inferioară a produsului.
 • Fier de călcat călcat.
7 fotografie
 • Pentru a realiza bucle folosind un picior special pentru a face o buclă sau o cusătura manuală cu buclă. Lungimea bucla trebuie să corespundă lungimii butonului. Adăugați 2-3 mm la lungime. Creșterea va asigura introducerea gratuită a butoanelor în buclă.
 • Tăiați buclele cu foarfece mici sau cu un ciocan de cusătură.
 • Coaseți butoanele. Butoanele de contrast pot fi un decor frumos în produs.

Fetelor, fii atent și atent când construiești modele, tăiere și fiecare etapă de coasere. Atunci lucrurile terminate te vor încânta în fiecare zi. O bluză dreaptă poate fi combinată cu fuste de orice stil, pantaloni clasici și blugi.

Puteți afla în detaliu cum se cusută votorotnikul, puteți obține din videoclip.

Și cum să coaseți o manșetă, solicită următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații