Pungi de cusut

Pungă pentru fete cu mâinile lor

Pungă pentru fete cu mâinile lor

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristici de cusut
 2. Modelați modele model peste umăr
 3. Cum de a coase din pâslă: clasa de master
 4. Cum sa faci o casa de jucarii pentru copii?

Pungi pentru copii sunt primele adăugiri la imaginea micilor doamne. Vreau să dau copilului nu numai un accesoriu de modă, ci și ceva unic. Pentru ao face specială, poți să faci o geantă pentru o fată cu mâinile tale. Nu durează prea mult timp și, urmând cursurile de masterat de meseriasi calificați, munca pare ușor și fascinantă.

Caracteristici de cusut

Pentru fabricarea materialelor dure necesitate: o țesătură subțire și moale nu va ține forma, care nu este pentru mai bine va afecta aspectul. Dacă alegerea de textile este mică, puteți crea un cadru. Este bine ca materialul selectat să nu necesite o prelucrare suplimentară a muchiei: va fi mai ușor să lucrați cu acesta.

Dacă există o mașină de cusut cu o varietate de linii de finisare, produsul va arăta ca și cum ar fi fost cumpărat într-un boutique la modă. Și nu este deloc necesar să se ascundă alocațiile: ele pot fi decorate cu linii contrastante neobișnuite.

Când saci de cusut nu au nevoie de montare, nu este nevoie de linii manuale. Dacă produsul este mic, câteva știfturi de cusut sunt suficiente pentru a combina piesele în locurile potrivite. În cazul în care designul oferă un mic decor (margele, margele, accesorii metalice), este mai bine să fixați-l cu fire dacă este posibil. Nu trebuie să sperați pentru rezistența adezivului, deoarece copiii sunt foarte activi.

Pentru ca punga să dureze mai mult, regula numărul unu ar trebui să fie legarea părților cu fire.

Modelați modele model peste umăr

Stilurile de pungi pentru fete sunt diverse. Desigur, modelele de top sunt saci de umar: ele sunt elegante, la modă și vă eliberează mâinile. Stilul și designul acestora depind de vârstă, gust și scop.

Atunci când alegeți un model pentru o pungă viitoare, merită să luați în considerare confortul atunci când purtați: produsul nu trebuie să creeze disconfort, să aibă mânere prea scurte sau să fie prea masiv.

Forma modelelor este variată: ele pot fi destul de simple, sub formă de plic, potrivite pentru ambreiajul copiilor sau, dimpotrivă, voluminoase, capabile și aparent complexe la prima vedere. Cu toate acestea, cu ajutorul oricărui model, procesul de creare a unei pungi pentru copii va deveni mult mai ușor.

Cum de a coase din pâslă: clasa de master

Felt este convenabil pentru că nu are nevoie de cote, prelucrare de margini și vă permite să creați cu ușurință orice elemente decorative. După ce a fost pregătit un model de dimensiune completă a modelului, acesta este transferat pe material, apoi tăiat fără adăugarea de cote: acestea nu sunt necesare în acest model.

atunci:

 • Punerea produsului sub forma unui plic, marcați locul încuietorii și coaseți o bucată de velcro.
 • Pentru a face sacul să aibă o formă Detaliile de pliere sunt lipite cu o bandă subțire de clei. Apoi, înfășurați plicul cu piesa de prelucrat, faceți gauri netede de-a lungul cusăturilor laterale cu ajutorul unui pumn. Folosind o panglică lungă, marginile laterale ale accesoriului sunt cusute, formând o suprapunere decorativă. Începeți să coaseți din partea de jos a unei părți și să terminați la baza celuilalt. Nu uitați să lăsați lungimea mânerului.
 • Velcro cusut la supapaAcoperind de sus cu o floare decorativă. Modă geantă de mână gata!

Pe această bază, puteți face o mulțime de modele, de fiecare dată când aduceți ceva nou în stil. Elementele decorative ale pâslei pot fi tăiate simplu și lipite pe momentul lipiciului sau într-un adeziv special topit. În plus, acestea pot fi cusute pe o linie normală de-a lungul marginii. În plus față de aplicații, puteți crea compoziții tridimensionale și multi-strat, asigurându-le cu o pereche de cusături pentru fiabilitate.

Cum sa faci o casa de jucarii pentru copii?

Urmând exemplul femeilor de ac, puteți juca un accesoriu fermecător pentru fetiță. În plus față de material și fir, veți avea nevoie de patch-uri, cadru (carton, folii de plastic pentru menținerea formei), cârpă de curățare sau zirconiu sintetic.

De unde să încep?

 • Folosind șabloane, 7 părți sunt tăiate din bază și căptușeală (3 pereți, 2 acoperișuri, 2 pereți laterali cu acoperiș).
 • Detaliile părții interne și externe a casei sunt asamblate de mașină de scris.formând dreptunghiuri. Apoi, acestea sunt pliate cu fața în sus și cusute din trei laturi, fără a atinge tăietura de jos. Se dovedește un dreptunghi mare cu o margine brută. Cusăturile sunt călcate.
 • Plăcile din plastic sau carton sunt fixate cu un cusătură înainte de un ac cu textilele pentru curățare (astfel încât să nu alunece). Întorcându-se spre interior și securizând cusăturile secrete, detaliile se introduc în interiorul dreptunghiului. Pentru fiabilitate, cadrul este cusut la cusături.
 • Pereții laterali cu o coadă de acoperiș au căptușit și s-au întors. În interior, introduceți cadrul cu izolație, coaseți secțiunea inferioară cu o cusătura secretă. După peretele lateral, acestea sunt cusute pe trei laturi dreptunghiului cu fire puternice, cu o cusătură secretă.

Rămâne să decorați casa și să coaseți mânerele. Decorarea unei pungi este o afacere fascinantă. Puteți conecta un copil la design: astfel încât fiecare aspect al modelului va aminti de un proces creativ plăcut. Și în cursul vor merge tot ce este la îndemână: panglici, pâslă, vopsele acrilice, margele, butoane, bretele și multe altele. Puteți crea un decor realist, situat pe acoperișul berzei, umplând mantia, o frânghie cu haine pentru copii, ferestre cu perdele și flori în vase.

Daca incercati, puteti descrie iarba cu ajutorul bretonului, lipiti un catelus amuzant de pe autocolante, vii cu copaci, un clopot si multe altele.

Detaliile mici pot fi desenate cu vopsele acrilice sau stilouri speciale pe țesătură. Și ca elemente de fixare ale casei, este mai bine să folosiți butoane și balamale: acest lucru este convenabil și vă va ajuta copilul să dezvolte abilități motorii fine. În interiorul dvs. puteți pune orice: de la simple jucării moale la "locuitorii" unei case fabuloase.

Datorită acestei idei, este posibilă realizarea unei opțiuni de pliere, care, dacă este necesar, se desfășoară liber într-un teren de joacă-apartament.

Asemenea accesorii nu vor lăsa nici o fată indiferentă: grija mamei + marea de idei pentru joc va face apel la toată lumea.

Crearea unei pungi pentru copii pentru o fiică este un proces fascinant. Copiii iubesc co-creația, deci ar trebui să le oferiți nu numai un accesoriu de modă, ci și o mulțime de bună dispoziție.

Inspirat de croirea unei pungi pentru copii luminoase, puteți viziona următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații