ghete

Cum sa alegi cizmele din piele cu tocuri si ce sa le poarte?

Cum sa alegi cizmele din piele cu tocuri si ce sa le poarte?

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. Un pic de istorie
  2. Ce sa poarte?
  3. Cum de a alege o culoare?
  4. Tendințe ale sezonului viitor

Picioarele sunt cizme, care sunt caracterizate de vârfuri înalte. Ele pot fi confecționate din piele sau din piele de piele. Designerii au prezentat o mulțime de modele ale acestui pantof atât cu tocuri joase, cât și cu stilouri. În acest articol ne vom uita la ce cizme sunt și cum să le poarte corect.

Un pic de istorie

Din istoria apariției acestui pantof se știe că cizmele lungi au fost purtați de bărbați mai întâi. Numai până la mijlocul secolului al XX-lea, astfel de pantofi au migrat fără probleme de la dulapul masculin la femela. Și mulțumită tuturor designerului eminent Yves Saint Laurent, a fost cel care a învățat doamnele să meargă în aceste cizme. Dar, atunci tendința la modă nu a fost acceptată de întregul sex echitabil.

Faptul este că atunci când astfel de cizme au început să apară pe podium, erau exclusiv modele de piele cu tocuri înalte. Măreția părea destul de vulgară și numai femeile cele mai curajoase de modă ar îndrăzni să cumpere.

De-a lungul timpului, cizmele pentru femei au fost modernizate, designul lor a fost schimbat și materialul din care au fost făcute. În prezent, cizmele din piele sunt la vârful popularității lor. În plus față de materialul nobil, astfel de pantofi pot fi complet fără călcâi, ceea ce este un avantaj pentru fetele care se află pe picioare toată ziua, dar sunt deja obosite de cizmele lor obișnuite din piele. Sutien cizme arata frumos și absolut nu vulgar.

Ce sa poarte?

Înainte de a cumpăra, ar trebui să determinați ce cizme vă potrivesc cel mai bine: tocuri, tocuri laterale sau fără călcâi. Dacă vă simțiți încrezători în pantofii cu toc înalt, alegeți cizmele potrivite. Dar daca nu sunteti obisnuiti cu pantofi cu toc si preferati cizme la viteza mica, atunci puteti cumpara in siguranta cizme fara calcai, nu sunt mai rau, iar la unele doamne arata chiar mai interesante decat cizmele pe un ac de par subtire "fatal".

Este foarte important să alegeți hainele potrivite pentru cizme. Dacă alegeți cizme din piele cu călcâi, atunci acestea vor fi bine combinate cu fuste de lungime medie și cardigane tricotate calde. Aveți grijă la alegerea capului - o pălărie mare tricotată sau un model cu cremă largă se va potrivi perfect acestor pantofi. Acesta din urmă adaugă și o imagine a misterului.

Pentru a face aspectul elegant, trebuie să combinați cu grijă cizmele cu astfel de haine:

  • o fusta scurta, in special din piele;
  • chilot în plasă sau perforat;
  • fuste asimetrice;
  • produse din blănuri sau animale.

Asemenea combinații arată incredibil de ieftin și vă pot transforma fie într-o fată imbracată fără gust din sat, fie într-o doamnă de virtute ușoară.

Picioarele fără tocuri arată avantajos și subliniază sexualitatea. Acum, la vârf de popularitate de cizme, ciorapi fără călcâi. Pentru acest model nu are nevoie de o curea, purta o bocancă ca un ciorap, doar trăgând pe picior, de unde și numele. Ciorapii pentru ciorapi se potrivesc fetelor subțiri cu picioare lungi. Ele sunt destul de problematice pentru a umple blugi, asa ca este recomandat sa poarte aceste cizme cu o rochie tricotata sau fusta.

Un alt plus de cizme fără tocuri este că vor fi foarte binevenite în timpul iernii. Suediul nu tolerează murdăria și umezeala de toamnă, deci cizmele de iarna realizate din astfel de materiale sunt cea mai bună alegere. Modelul, cu tocuri neimpozitate, va da mai multă libertate de mișcare pe străzi alunecoase. Treptele pe o rundă joasă vor completa imaginile cu blănuri și blănuri de oaie.

Acesta este un pantof foarte casual, va fi bine combinat cu blugi și pantaloni strânși, fustă cu creion și rochii de genunchi sau mai mici. Dacă vă construiți imaginea astfel încât lungimea rochiei sau fusturii să se suprapună marginea cizmei, picioarele în acest caz vor părea nesfârșite.

Cum de a alege o culoare?

În sezonul următor va fi popular ca o nuanță conservatoare de pantofi negri, și mai jucaus gri. Pentru a începe este să decideți ce doriți să combinați cizmele. Dacă în dulapul dvs. o mulțime de lucruri de culori diferite, este mai bine să se acorde prioritate cizme negre, această culoare este mai versatil și se potrivește totul. Pe baza cizilor negri, puteți crea atât o imagine de afaceri strictă, cât și o opțiune casuală.

Pentru arcuri de afaceri puteți combina nuanțele clasice: Adăugați fuste negre de aceeași culoare și o cămașă albă pentru cizme negre; adăugați o jachetă tonală sau un cardigan de culori strălucitoare. Acum sunteți pe deplin adunați pentru muncă sau studii, imaginea sa dovedit a fi strictă și, în același timp, sexy, dar nu și vulgară.

Pentru o plimbare, puteți combina aceste cizme cu blugi înguste de culori deschise, completați partea de sus cu un pulover sub gât și o vestă de blană. Acum, în trend blana fals. El arată, de asemenea, avantajos cu cizme. Pentru căderea în tandem la cizme, ar fi frumos să alegi o rochie de pulover ușoară, numai în această versiune ar trebui să alegi cizme fără călcâi sau o pană. Se crede că cizmele gri sunt mai potrivite pentru uzura de zi cu zi, astfel încât acestea sunt combinate în mod ideal cu pantaloni strânși și jumper voluminos. Chiar și aceste cizme vor fi perfect combinate cu jambiere ușoare și pulovere lungi.

Din toate acestea, putem concluziona că cizmele negre vor fi mai versatile. Alegeți calitatea lor bună, au devenit clasici și vor putea servi mai mult de un an. Dar, ca un experiment, puteți cumpăra cizme gri, rețineți că schema de culori se schimbă în fiecare anotimp și iarna viitoare este posibil să nu fiți la înălțimea modei cu această schemă de culori. Cu toate acestea, cizmele de această culoare nu va arăta niciodată vulgar. Ele se vor potrivi în dulapul naturii romantice, dominat de nuanțe ușoare și țesături ușoare.

Tendințe ale sezonului viitor

Suedezii au intrat strâns în garderoba noastră. Nu va fi o excepție sezonul viitoare. În iarna anului următor, cizmele cu tălpi groase vor fi populare și ar trebui să aibă aceeași dimensiune și pe toată suprafața piciorului - așa-numitul talp de tractor. Opțiuni foarte interesante prezentate de designeri, făcând cizme cu șnururi. Șnurul poate fi plasat atât în ​​spatele vârfurilor, cât și în partea din față.

Designerii de modă experimentează materialul de fabricație. Acum, cizme mai populare, care combină "uniunea" de piele de piele și piele de piele. Astfel de combinații sunt practice: dacă partea inferioară a portbagajului este confecționată din piele, atunci acestea pot fi purtate în siguranță în noroi și murdărie, piele delicată nu va suferi deloc. Un alt element interesant este un picior detașabil. Astfel de cizme îmbină eleganța unei cizme și confortul cizmelor gleznei și nu este nevoie să cheltuiți bani pe două perechi de pantofi.

Rezumând, putem spune că cizmele sunt pantofi destul de capricioși. O combinație greșită și puteți deveni cu ușurință o fată ușor accesibilă. Luați cu grijă cizme din piele, mai ales pe tocuri. Este mai bine să le purtați în timpul iernii, astfel încât să nu ruinați piele de căprioară, dar dacă nu doriți să așteptați până la iarnă, atunci cumpărați modele în combinație cu piele, astfel încât să nu ruina cizme cu murdărie și apă. Treptele cu tocuri și fără a arăta la fel de bine, astfel încât să se concentreze numai pe confortul lor. Modelele în negru, desigur, sunt mai versatile, dar poate părea plictisitoare, dar griul a fost mult timp un favorit printre toate casele de modele, astfel că această opțiune va fi absolut câștigătoare pentru sezonul viitor.

Cum să purtați cizme, vedeți următorul videoclip.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații