ghete

Suede cizme fără călcâi: cum să alegi și ce să poarte?

Suede cizme fără călcâi: cum să alegi și ce să poarte?

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. Cum sa alegi
  2. Ce sunt cusute
  3. Ce să purtați

Originea cizme este înrădăcinată în istoria Spaniei și a Franței. Inițial, ei au fost folosiți de călăreți pentru a reduce încărcătura pe picioare: erau rigizi, își acopereau picioarele, nu se îndoiau la genunchi. În Rusia, cizmele au venit sub Petru cel Mare. În secolul XX, cizmele au intrat în vogă, iar în cele două mii au devenit populare.

Sub acest pantof trebuie să analizați cu atenție și cu atenție imaginea.

Cum sa alegi

Cizme cu un arbore deasupra genunchiului, ușor lărgite în partea de sus sau cu tăieturi în formă, sunt considerate clasice. Iarna sau toamna, izolate cu blana naturala sau artificiala, pot fi purtate in timpul sezonului rece.

În prezent, cizmele pot fi găsite adesea în dulapul femeilor de modă. Design boots design au o varietate de stiluri: tocuri largă joase, bolțuri, platforme, realizate din diverse materiale. Cele mai populare sunt cizmele din piele de căprioară fără tocuri, confortabile, durabile, elegante și practice.

Ce sunt cusute

Cizmele de iarnă sunt fabricate din piele naturală sau artificială din piele, cu material textil, fleece sau tricot, cu sau fără interior. În schema de culori, rolurile principale sunt lăsate în spatele cizilor negri sau gri, dar designerii facilitează selectarea seturilor pentru astfel de încălțăminte, oferind culori bogate, strălucitoare și îndrăznețe.

Podiumurile demonstrează modelul modern de cizme - cizme, ciorapi, picior fixat peste întreaga înălțime a arborelui.

Modelele de vară sunt oferite din textile, piele perforată, velur, tricotaje și alte materiale ușoare.

Ce să purtați

Creând o imagine, trebuie să înțelegeți care model de cizme fără tocuri se potrivește cu figura dvs., unde și cu ce să le purtați. Deținătorii de statură scurtă este mai bine să alegeți o versiune scurtă de cizme. Slender, cu picioare lungi iubitorii de moda vor purta cizme înalte, ele vor sublinia forma si frumusetea picioarelor. Fete cu greutate în plus, este de dorit să abandoneze modelele cu fixare strânsă.

Pantofii de căptușeală se potrivesc în viața urbană, pentru că pe drumuri există riscul de a obține pantofi murdari sau ruinați.

Este avantajos să le purtați cu rochii, fuste, paltoane, impermeabile, blănuri care păstrează o anumită distanță între haine și partea de sus a cizmelor.

Suede peste cizme cu rochii scurte, deschise, sofisticate arata festive si festive. Ele sunt perfecte pentru o jachetă, o haină de piele de oaie sau o lungime de jachetă în jos până la mijlocul genunchiului, sau ușor mai mare. Îmbrăcămintele scurte de iarnă ale siluetei montate vă vor accentua feminitatea.

Ciorapii fără ciorap arata bine fetelor de statură medie și înaltă, cu o figura bună și picioare drepte. Le poți purta cu fuste ușoare, piele sau alte rochii și cu îmbrăcăminte exterioară.

Inclusiv cu cizmele nu este exclusă mai multe straturi. De exemplu, o rochie ușoară cu o haină de aceeași lungime sau o haină de ploaie cu o rochie tricotată.

Utilizarea de fuste scurte în imagini de colectare elimină partea de sus deschisă și implică un minim de decor și costum de bijuterii. Pentru aceasta se potrivesc pulovere, turtlenecks, stoles, diverse capes.

Bocancurile potrivite sunt admise în stilul de birou, la locul de muncă, în întâlnirile de afaceri. Merită să acordați atenție culorii și densității ciorapilor. Ar trebui să fie strânse, nu întinse, fără amprente, în culoarea cizmelor. Imaginea de afacere nu tolerează un apel de sus, brațe deschise, umeri sau spate, altfel o imagine îndrăzneață se va transforma în gust.

O rochie de pulovere, un pulover lung și aspră și cizme înalte arăta succint cu o fustă și o rochie scurtă. Un sezon cald de primăvară favorizează un arc cu cămașă de mătase sau blugi.

În compoziția cu pantaloni scurți jackboots nu sunt excluse. Ei ar trebui să se potrivească picioarelor bine, să fie culori slabe. Dar nu în culoarea pielii. Show-urile recente oferă din ce în ce mai multă opțiune de combinare cu culotte pentru cizme.

Dacă dulapul are jambiere, ele sunt de dorit în tonul cizmelor sau "sub piele". În acest caz, partea de sus este mai bine să nu poarte nu sfidător, modest, concis. Bocanțe moderne și elegante percepute, cu pantaloni scurți, pantaloni scurți, care nu se potrivesc, de lungime medie. Jeans (slab, subțire) întotdeauna simplifică aspectul general cu cizme. Chiar dacă sunt prezente în kit, pantofii ar trebui să rămână în lumina reflectoarelor.

Cizme înalte vă permit să experimentați, combinați-le cu stiluri diferite în alegerea opțiunilor. Acest lucru va oferi rezultate sub formă de arcuri practice, confortabile și la modă.

Consultați următorul videoclip pentru sfaturi și imagini cu cizme.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații