ochelari de soare

Cum de a alege puncte pentru o față "pătrată"?

Cum de a alege ochelari pentru o față pătrată?

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Determinați tipul
 3. Caracteristici cheie
 4. Ce formă este potrivită?
 5. Ochelari de soare
 6. Selecție după culoare și sezon
 7. Ce nu poate categoric acest tip?
 8. Sfaturi de la experți
 9. Ce spun oftalmologii?
 10. exclusiv
 11. Recomandări generale

Ochelarii sunt nu numai practice, ci și un accesoriu elegant, iubit de multe modele de modă. Principala problemă este alegerea formei, stilului și culorii potrivite pentru ochelari. Magazine oferă o gamă imensă de modele, care este actualizat și completat în mod constant în fiecare sezon. Luați în considerare cum să alegeți ochelarii potriviți pentru o față pătrată. Va fi o chestiune atât a protecției împotriva soarelui, cât și a modelelor practice pentru corectarea și funcționarea vederii.

caracteristici

Multe fete când aleg un accesoriu sunt ghidate numai de tendințele actuale și preferințele personale. Ca urmare, alegerea este uneori nereușită. Înainte de a achiziționa, trebuie să cunoașteți regulile pentru selectarea modelelor în funcție de forma feței și de alte calități externe.

Fața tipului pătrat devine adesea cauza tulburării majorității sexului echitabil. Astfel de contururi se caracterizează printr-o anumită rigiditate, unghiularitate și masivitate.

Modelul corect ales va face ca ovalul să fie mai moale și mai feminin. Tipul de cadru și mărime reglează cu precizie proporțiile pentru o mai bună, ascunzând defectele și evidențiind avantajele.

O gamă modernă oferă o mare varietate de modele, astfel încât puteți alege opțiunea perfectă chiar și pentru o persoană disproporționată cu o structură complexă.

Determinați tipul

Pentru fiecare formular aveți nevoie de propriul tip de cadru. Inițial, este necesar să se determine cu precizie tipul de persoană pentru a nu fi confundat cu alegerea.

Există cel mai comun și mai ușor mod. Este necesară colectarea părului, îndepărtarea acestuia de pe fața ovală și evaluarea cu atenție a formei acestuia. Ca regulă, formularul devine imediat clar. Dacă totuși vă este greu să dați un răspuns exact, rotiți conturul feței cu rujul și gândiți-vă ce formă este.

Dacă sunteți proprietarul unei fețe pătrate, nu vă deranjați înainte de timp și vă faceți griji că nici unul dintre modelele moderne nu vă va potrivi.

Caracteristici cheie

Forma pătrată a feței se caracterizează prin anumite trăsături vizuale.

 • Acest tip de oval este rigidunghiul și masivitatea. Aceste caracteristici ar trebui să fie netezite și suprapuse. Desigur, forma feței și a capului va rămâne neschimbată, dar cu ajutorul tehnicilor vizuale, vă puteți schimba semnificativ aspectul chiar și fără utilizarea cosmeticelor decorative.
 • Pielea bărbii se suprapun folosind tehnica de contrast. Este necesar accesorii rotunde sau dreptunghiulare.
 • Larg frunte și maxilar pot fi blocate cu ajutorul modelelor mari, care sunt acum populare. Cu toate acestea, ochelarii voluminoase exacerbează doar situația.
 • Cap mare inferior, care este prezentă, precum și parametrii de lățime și lungime aceiași sau foarte apropiați, este o altă caracteristică caracteristică a feței pătrate. În acest caz, trebuie să căutați un teren intermediar între cadre luminoase și incolore, pentru a nu atrage atenția asupra problemelor și pentru a le bloca.
7 fotografie

Ce formă este potrivită?

Scopul principal al ochelarilor pentru un oval dat, indiferent de funcția lor, este netezirea trăsăturilor aspre. Forma ideală pentru "capul pătrat" ​​- ochelari în formă de oval sau de lacrimă. În prezent, astfel de modele sunt prezentate într-o gamă largă de culori și stiluri.Material pentru cadre poate fi orice. Alegeți plastic sau metal în funcție de preferințele dvs. și aspectul dumneavoastră.

Veste bună pentru fanii glamour și decor. Pe fața în formă de pătrat va fi un aspect minunat, completat de arme curbate și decorațiuni laterale expresive.

Amintiți-vă de regula de aur - marginea ochelarilor nu trebuie să fie mai mare decât fața sau să aibă proporții geometrice exacte. Astfel de modele se concentrează asupra defectelor din structura capului, a maxilarului masiv pătrat și a frunții largi.

Ochelari de soare

În ciuda numeroaselor reguli care îi vor ajuta pe femeie să aleagă ochelarii perfecți, această structură a feței este potrivită pentru multe forme de ochelari de soare. Experții din domeniul modei au făcut o serie de recomandări care trebuie revizuite înainte de a merge la magazinul de optică.

Pe proprietarii de forme masive ale fetei arata dramatic si dragonfly modele, dar opteaza pentru modele cu ochelari convexe.

Dacă această opțiune nu vă convine, acordați atenție altor poziții.

 • Ochelari oval - Acesta este un clasic care nu iese din moda. Puteți alege orice poziție, indiferent de materialul de fabricație.
 • Jantă rotundă. Această opțiune va merge mai multe fete care preferă imagini atractive, originale și elegante.
  • În prezent câștigă puncte fără ramă. În acest caz, sticla trebuie să fie făcută sub formă de lacrimă.
  • Ochelari "fluture" păstrați în mod vogue pentru mai multe sezoane. În acest an, ele sunt, de asemenea, populare și în cerere.
  • Și, de asemenea, să acorde o atenție "The Aviator"Caracteristica distinctivă a acestuia este o ramă metalică subțire și o formă alungită.
  • "Cat Eyes" admiratori de stil clasic și retro. Acesta este un model pentru femeile sofisticate și elegante. Accesoriu va completa perfect imaginea unei femei de afaceri de succes.

  Selecție după culoare și sezon

  Dacă tendințele modei sunt un factor important pentru dvs. atunci când alegeți ochelari, atunci în acest sezon, experții recomandă să vă îndreptați atenția către ochii pisicilor. Acest accesoriu este ideal pentru un tip de pătrat. Datorită formei speciale, ridicate la margini și alungite, caracteristicile tari ale feței sunt netezite.

  Atunci când alegeți ochelari, este necesar să se țină seama nu numai de forma produsului, ci și de culoarea sa.

  Acum, la vârf de popularitate sunt lentile strălucitoare, dar ochelarii de soare clasic sunt încă în căutare. Experții recomandă să fie ghidați de datele naturale atunci când alegeți ochelari, și anume: culoarea părului, tonul pielii, tonul ochiului. Pentru ca fața "pătrată" să fie potrivită pentru ochelarii întunecați, precum și pentru lentilele de gradient. Astfel de elemente vor ajuta la reducerea vizuală a caracteristicilor unei fețe pătrate.

  După ce ați ales o opțiune potrivită o dată, veți învăța cum să găsiți accesoriul perfect între un sortiment bogat pentru aspectul dvs. individual. De regulă, fetele moderne au câteva perechi de ochelari pentru diferite imagini și stilistică. Dar ar trebui să țineți cont și de tema evenimentului pentru care intenționați să mergeți cu ochelari.

  Ce nu poate categoric acest tip?

  Am identificat deja modelele care se potrivesc fetelor cu formă pătrată. Este timpul să determinați ce modele ar trebui abandonate atunci când alegeți un accesoriu. Amintiți-vă aceste tabuuri și asigurați-vă că rămâneți cu ele atunci când cumpărați puncte.

  formă

  Formele geometrice distincte (triunghi, pătrat, dreptunghi) accentuează liniile dure și fac fața mai aspru. Ochelarii pătrată atrag mulți iubitori de bijuterii originale, dar sunt contraindicate pentru o față pătrată.

  Bijuterii și accente

  Paharele prea agitate și voluminoase nu se potrivesc. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să abandonezi complet aceste modele, dar ai grijă atunci când alegi. Corni de oglinzi și produse decorate cu cadre decorative vor face fata mai disproporționată.

  dimensiuni

  Aruncați modelele înguste și miniatură. În același timp, modelele masive care acoperă aproximativ jumătate din față și opțiunile cu un cadru prea larg nu vor funcționa. Este necesar să se găsească un teren intermediar.

  culoare

  Indiferent cum vă plac culorile luminoase, saturate și atrăgătoare, dacă aveți o față pătrată, astfel de modele ar trebui abandonate. Aceste nuanțe vor atrage atenția asupra deficiențelor acestei structuri a capului. Cea mai bună alegere este culori ușoare și moi. Rafturile clare din plastic transparent nu vor funcționa. Ei se vor uni cu pielea și vor lipsi imaginea expresiei.

  Soluția ideală este un cadru întunecat. Culorile clasice se amestecă armonios cu orice fel. Dacă jumperul de pe ochelari este un contrast, se recomandă să-l coborâți sub nivelul standard, astfel încât să se înmoaie caracteristicile brute ale feței.

  Sfaturi de la experți

  1. Dacă doriți ca ochelarii să-și păstreze relevanța pentru mai multe sezoane, optați pentru opțiunile clasice. Pentru modelele universale, următoarele culori ale cadrelor sunt tipice - aur, argint și alb. Primele două opțiuni sunt realizate în format de cadru metalic subțire, al doilea model este un cadru din plastic, ideal pentru ochelari eleganți în sezonul de vară.
  2. Pentru a face produsele cu forme moi și netede corectă vizual forma pătrată a feței, designerii și experții de modă recomandă ca fetele să nu utilizeze rujul strălucitor. Cosmetica va atrage atenția asupra feței inferioare. Este mai bine să utilizați ochelari rotunzi sau ovale în combinație cu un luciu incolor.
  3. Ochelarii bine selectați sunt capabili să regleze forma capului și a caracteristicilor faciale la fel de eficient cum se poate face și cu produsele cosmetice decorative. Mulți oameni subestimează posibilitățile acestui instrument.
  4. Toate ochelarii de soare disponibili în comerț pot fi împărțiți în clase separate, în funcție de tipul de utilizare. Modelele pentru birou ar trebui să fie mai stricte și mai concise, opțiunile de mers pe jos diferă în luminozitate, expresivitate și prezența elementelor decorative.

  Ce spun oftalmologii?

  Experții vă sfătuiește să alegeți în mod serios culoarea ochelarilor.

  Accesoriu ar trebui să fie nu numai frumos, dar și util. Este mult mai confortabil ca ochii să se uite prin lentile de culoare maro, gri și verde. Culorile acide și bogate (galben, roșu, roz luminos) determină tulpina ochilor, ceea ce poate duce la afectarea vizuală.

  Aceste recomandări nu indică faptul că este necesar să abandonați complet tendințele modei. În acest caz, trebuie să limitați utilizarea modelelor cu lentile luminoase la trei ore pe zi.

  7 fotografie

  exclusiv

  Anterior, toate ochelarii au fost împărțite în două grupe: modele de protecție împotriva soarelui și corective. Acum, în vânzare sunt adesea opțiuni intermediare care combină funcțiile de mai sus. Este modelele care vin cu dioptrii și în același timp sunt echipate cu diminuare. Astfel de ochelari nu numai că vor completa stilul, ci și vă vor proteja ochii în zilele însorite.

  Ochelarii de acest tip sunt ideali pentru cei care au probleme minore cu ochii și, în același timp, doresc să se uite la modă. La fabricarea unor astfel de produse, producătorii iau în considerare caracteristicile structurii și aspectului. Astfel, indiferent de forma capului, fiecare client va gasi o optiune potrivita.

  Recomandări generale

   Atunci când alegeți puncte, încercați să nu uitați de recomandările experților.

   • Pentru a vă proteja ochii maxim de lumina soarelui, alegeți ochelari cu o rată ridicată de protecție împotriva radiațiilor UV.
   • Pentru utilizarea convenabilă este necesar să se asigure o distanță optimă între centrele optice.
   • Acordați o atenție deosebită confortului. Ochelarii ar trebui să stea confortabil și în același timp liber. Dacă efectuați o achiziție prin Internet și nu aveți ocazia să le încercați, studiați cu atenție dimensiunea modelului, lungimea cârligului urechii și alți parametri.
   • Pentru fabricarea lentilelor utilizate din sticlă sau plastic.Fiecare mama are avantaje și minute. Dacă intenționați să cumpărați ochelari cu lentile de plastic, trebuie să fiți sigur că calitatea lor este pe deplin compatibilă cu standardele înalte.
   • Înainte de a cumpăra, se recomandă să consultați un oftalmolog, mai ales dacă aveți probleme cu vederea.

   Sfaturile video vor permite reprezentanților sexului echitabil să preia mai exact ochelari de formă dorită.

   Scrieți un comentariu
   Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

   modă

   frumusețe

   relații